Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Україна повинна була віддати свої території в обмін на мир? Трамп зробив сенсаційну заяву про війну проти РФ

Розповідаємо про те, в який скандал нещодавно "вляпався" колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп

Фото: УНІАН, Donald Trump/Facebook. Колаж: Pro Владу

Трамп зробив заяву щодо війни

Фото: УНІАН, Donald Trump/Facebook. Колаж: Pro Владу

Колишній президент США Дональд Трамп неодноразово висловлювався щодо війни, яку розпочала Росія проти України. Однак доволі часто його тези дуже схожі на прокремлівські. Нещодавно він зробив ще одну заяву щодо цієї ситуації.

Про це Трамп розповів в інтерв'ю NBC News.

Що сказав Трамп про повномасштабну війну

Колишній лідер Сполучених Штатів вважає, що повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну можна було б уникнути, якби наша держава пішла на домовленість з агресором. Зокрема, під цими словами експрезидент США мав на увазі, що Україні потрібно було віддати деякі території Росії в обмін на мир.

"Були певні частини, Крим та інші частини країни, де багато людей очікували, що це може статися. Ви могли укласти угоду. Тож вони могли укласти угоду там, де зараз є менша територія, ніж уже захопила Росією, чесно кажучи. І ви могли укласти угоду, тоді б ніхто не загинув. У них була б угода. У них була б країна Україна", сказав експрезидент США.

Крім того, Дональд Трамп зробив також і декілька висловлювань, які були схожі на тези російської пропаганди. Зокрема, він сказав, що, нібито "про війну в Україні навіть не згадують" в новинах, а це свідчить про те, що "Україна програє". Також він негативно висловився і з приводу контрнаступу ЗСУ, назвавши його провальним.

Саркозі зробив абсурдну заяву про війну в Україні

Раніше ми писали про те, що колишній президент Франції Ніколя Саркозі зробив сенсаційну заяву стосовно повномасштабної війни, що відбувається в Україні. Зокрема, він визнав той факт, що в цій ситуації винною є лише Російська Федерація, а також те, що під час війни загинуло близько 500 тисяч людей. Однак Саркозі вважає, що весь цивілізований світ все ж повинен йти на поступки Путіну задля того, щоб уникнути подальшого загострення.

Також Саркозі додав, що ті політики, які говорять про те, що з Володимиром Путіним неможливо домовитись "просто з ним ніколи не розмовляли". Крім того, попри те, що експрезидент Франції визнав Путіна агресором, він додав, що в цій ситуації не все так однозначно, адже російського диктатора нібито "спровокували".

Зазначимо, що раніше Ніколя Саркозі та Володимир Путін підтримували досить дружні стосунки.

Крім того, ми писали про те, як канцлер Німеччини Шольц прокоментував можливі переговори між Україною та РФ. Також ми повідомляли, як можна притягнути диктатора Путіна до відповідальності.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.