Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Похвалив Ілона Маска та підтримав Трампа: диктатор Путін зробив абсурдну заяву

Розповідаємо про те, яку неоднозначну заяву зробив російський диктатор Володимир Путін під час свого виступу на Східно-Економічному форумі

Фото: Скріншот, Donald Tramp/Facebook. Колаж: Pro Владу

Путін зробив заяву щодо Ілона Маска та Трампа

Фото: Скріншот, Donald Tramp/Facebook. Колаж: Pro Владу

Останні декілька днів Ілон Маск є ледь не найбільш обговорюваною людиною на планеті. Все через скандал щодо відключення мережі Starlink на узбережжі Криму, який завадив українським військовим провести операцію. З цього приводу висловився і російський диктатор Путін.

Про це він заявив 12 вересня під час свого виступу на Східно-Економічному форумі.

Що сказав Путін про Маска

На тлі новини про можливе відключення мережі Starlink Ілоном Маском на узбережжі Криму діючий президент РФ Володимир Путін зробив заяву, в якій похвалив американського мільярдера.

"Що стосується приватного бізнесу Ілона Маска. Він безумовно видатна людина, це треба визнати. Я думаю, це і визнають у всьому світі. Активний і талановитий бізнесмен. У нього багато чого виходить, зокрема за підтримки американської держави", — заявив диктатор.

Крім того, він також висловився і з приводу ситуації з Дональдом Трампом, якого в США підозрюють в немалій кількості злочинів. Путін в свою чергу вважає, що експрезидент США ні в чому не винен, а такі дії показують, що в Сполучених Штатах далеко не все ідеально з політичною системою.

"Що стосується переслідування Трампа… для нас те, що відбувається, в сьогоднішніх умовах, на мій погляд, це добре, тому що це показує всю гнилість американської політичної системи", — йдеться у заяві Путіна

Також він додав, що США, нібито не може претендувати на те, щоб навчати інших країн демократії, оскільки самі "далекі від цього".

В Офісі президента різко відреагували на дії Маска

Раніше ми писали про те, що представник Офісу президента України Михайло Подоляк зробив різку заяву стосовно дій, що вчинив Ілон Маск.

"Не дозволивши українським дронам знищити частину російського військового флоту через втручання в роботу Starlink, Ілон Маск дозволив цьому флоту стріляти ракетами "Калібр" по українських містах. У результаті гинуть мирні жителі, діти", — написав Михайло Подоляк.

Крім того, Михайло Подоляк додав, що не може зрозуміти, чому деякі люди до цих пір все ще позитивно висловлюються про Ілона Маска. На думку радника Офісу Президента, Маск є військовим злочинцем.

Такі заяви Подоляка можуть свідчити лише про те, що українська влада кардинально змінила свою думку щодо бізнесмена Маска, який ще на початку війни допомагав Україні в боротьбі з агресором.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з цього приводу сказав сам Маск. Також ми писали про побоювання Маска щодо можливої ядерної війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.