Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Буде ультиматум і Росія його прийме – Подоляк зробив заяву про переговори з Путіним

За словами радника голови Офісу президента, єдина умова, за якої росіяни сядуть за стіл переговорів — повна капітуляція України

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

В ОП заявили, що переговорів з Росією не буде

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Росія не налаштована на переговори й націлена йти до кінця у війні проти України. Тому єдиним виходом для нашої країни є боротьба до повної перемоги над агресором.

Таку думку висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у проєкті "VIP з Наталією Мосейчук".

"Переговорів не буде в класичному сенсі цього слова. Будуть ультимативні вимоги до Росії, відразу на найвищому рівні. І Росія їх прийме. Це не парадокс, це об’єктивний розвиток війни, яку ми маємо. Вон велика, масштабна, інтенсивна, тяжка й кривава. Усі ресурси задіяні. І наші західні партнери задіють ще більше ресурсів, пори те, що вони будуть там вести цікаві дискусії", – зазначив Подоляк.

Радник ОП також згадав у цьому контексті угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана, відомого своїми антиукраїнськими висловлюваннями та позицією, назвавши його "цікавим персонажем". На думку Подоляка, дивно працювати в Євросоюзі, мати доступ до технологічних та фінансових ринків та можливість покращувати рівень життя у своїй країні й водночас підтримувати державу-агресора, яка хоче це все знищити.

"Але незалежно від позиції Орбана, Євросоюз буде активно допомагати Україні", – впевнений радник Офісу президента.

Плани Кремля у війні проти України

Російський диктатор Володимир Путін під час однієї із зустрічей з лідером Китаю Сі Цзіньпінем заявив про намір воювати проти України щонайменше п’ять років. Президент країни-агресора намагався запевнити свого китайського колегу у наступному:

  • затяжна війна вигідна Кремлю;
  • Росія неодмінно переможе;
  • ситуація складається сприятливо в тому числі й для Китаю.

На думку журналістів, приводячи такі аргументи, кремлівський диктатор намагався переконати Сі у необхідності збереження й продовження його проросійської позиції. Як відреагував президент КНДР на заяви Путіна – наразі невідомо. Але, на думку багатьох аналітиків, після цієї розмови подальші відносини між Москвою та Пекіном могли змінитися у кращий бік.

Раніше ми повідомляли, що Путіна можуть усунути від влади. Також дізнавайтеся, чому Кремлю вкрай вигідна перемога Трампа на виборах президента США.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.