Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Путін озвучив Сі терміни війни проти України: який план диктатора

За словами російського лідера Володимира Путіна, війна проти України триватиме як мінімум протягом п'яти років

Фото: пресслужба Кремля. Колаж: Pro Владу

Путін поспілкувався з лідером Китаю

Фото: пресслужба Кремля. Колаж: Pro Владу

Російський диктатор Володимир Путін поспілкувався з лідером Китаю Сі Цзіньпіном. Президент країни-агресорки запевнив, що війна в Україні триватиме щонайменше 5 років.

Про це повідомляє Nikkei Asia.

Про що Путін сказав лідеру Китаю

Путін переконував свого китайського колегу, в тому, що:

  • війна проти України триватиме як мінімум 5 років;
  • Росія невідмінно здобуде перемогу у цій війні.

Журналісти нагадують, що відповідна розмова між лідерами Росії та КНР відбулась ще у березні 2023 року.

"Очевидно, це був спосіб Путіна узагальнити ситуацію, яка на той час була не сприятливою для Росії, і запевнити Сі, що Росія зрештою вийде переможцем", – припускають у виданні.

Таким чином, диктатор намагався переконати Сі не змінювати свою проросійську позицію і переконував, що "затяжна" війна буде вигідна і Китаю, і Росії.

Журналісти зазначають, що поки що не зрозуміло чи повірив глава КНР у слова Путіна. Однак, ці заяви могли вплинути на відносини між країнами.

Коли Путін може піти у відставку

Як ми зазначали вже раніше, у Кремлі ширяться чутки про те, що російський диктатор незабарам може залишити президентське крісло. Однак, є одне "але".

Російська еліта Путіна вважає, що перемога в Україні є ключовою для збереження його репутації та політичної кар'єри. Вони переконані, що якщо Путіну вдасться змусити Україну домовлятися, він зможе залишити владу як тріумфатор, який зміг відновити велич Росії. І якщо це станеться не на початку 2024 року, то наприкінці.

Путін може піти у відставку, аби уникнути подальших проблем для себе та своєї родини.

Путін марить перемогою Трампа

Як ми писали, російський лідер вважає експрезидента США Дональда Трампа своїм "активом". Диктатор впевнений, що в разі перемоги на виборах, він спробує вирішити питання війни в Україні на користь країни-агресорки, каже колишня експертка Білого дому з питань Росії Фіона Гілл.

За її словами, для Володимира Путіна є "благом" очікування на повернення Трампа. Російський диктатор може використати це, як попередження, аби налякати українців, європейців, решту світу, Путін досить упевнений, враховуючи його досвід спілкування з Трампом у минулому, що Трамп швидко спробує вирішити війну в Україні на його користь.

Також ми розповідали, коли можуть ліквідувати президента Росії Володмира Путіна. Крім того, ми зазначали, що Путін планує відправити на війну роботів та збільшити чисельність армії.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.