Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Ліквідація Путіна — коли може зникнути російський диктатор

Керівник ЦРУ Джейк Девайн наголосив, що не здивується, що російський дикторор може зникнути вже завтра

Фото: пресслужба Кремля. Колаж: Pro Владу

У Путіна почались проблеми, війна "зайшла у глухий кут"

Фото: пресслужба Кремля. Колаж: Pro Владу

Російського диктатора Володимира Путіна можуть усунути від влади. Така подія може трапитися в результаті державного перевороту через війну в Україні, котра "зайшла у глухий кут".

Про це розповів колишній керівник американського ЦРУ Джейк Девайн.

Ексрозвідник наголосив, що навіть не здивується, якщо Путін "зникне завтра".

"Це буде сюрприз. Завжди є те, що ми називаємо "чорним лебедем" (теорія, що розглядає важкопрогнозовані та рідкісні події, котрі мають значні наслідки – ред), який з'являється нізвідки. Путін може зникнути завтра, і я не здивуюся, якщо якийсь елемент в уряді вирішить, що він збирається вжити виконавчих заходів", – зазначив він.

Коли у Путіна розпочнуться проблеми

Джейк Девайн зазначив, що у тому випадку, якщо не буде "чорного лебедя", проблеми у Путіна почнуться тоді, коли він зайде в "глухий кут", а саме це зараз відбувається. Що ще розповів колишній розвідник США:

  • у Росії можливо відбудеться "палацовий переворот";
  • Путін стає все більш непередбачуваним і небезпечним, а його вторгнення до України "посіяло його політичну смерть";
  • популярність диктатора Путіна продовжуватиме падати, оскільки війна триватиме, але це не зупинить його жахливі дії.

"Чим більше втрат і чим більше насильства видно російським громадянам, тим менше людей (росіян – ред.)хочуть брати участь у війні. Йому буде важко вербувати, але це все-таки Росія. Він знайде способи, як підійти, переманити… але війна ставатиме все менш популярною", – вважає Джек Девайн.

Коли Путін може піти у відставку

Раніше ми зазначали, що у Кремлі ширяться чутки про те, що диктатор скоро може залишити посаду президента Росії, але тут є одна умова, повідомив депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в етері одного з пропагандистських телеканалів.

Політик каже, що російська еліта Путіна вважає, що перемога в Україні є ключовою для збереження його репутації та політичної кар'єри. Вони вважають, що якщо Путіну вдасться змусити Україну домовлятися, він зможе залишити владу як тріумфатор, який зміг відновити велич Росії. І якщо це станеться не на початку 2024 року, то наприкінці.

Політик також вважає, що Путін може піти у відставку, щоб уникнути подальших проблем для себе та своєї родини. Він заявив, що в разі поразки Росії в Україні Путін може бути притягнутий до відповідальності за воєнні злочини, а його близькі родичі можуть потрапити під санкції.

Нагадаємо, в Росії вперше публічно визнали, хто постачав безпілотники для війни проти України. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.