Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Путін піде у відставку за однією умовою: чого вимагає диктатор

Найближче оточення президента Росії Володимира Путіна вважає, що його дострокова відставка можлива

Фото: Facebook/Володимир Путін. Колаж: Pro Владу

Путін може піти у відставку за однією умовою

Фото: Facebook/Володимир Путін. Колаж: Pro Владу

Усередині кіл кремлівської влади ширяться чутки про те, що Путін може скоро покинути президентське крісло. Однак, є одне "але".

Про це повідомив депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в етері одного з пропагандистських телеканалів.

З його слів, російська еліта Путіна вважає, що перемога в Україні є ключовою для збереження його репутації та політичної кар'єри. Вони вважають, що якщо Путіну вдасться змусити Україну домовлятися, він зможе залишити владу як тріумфатор, який зміг відновити велич Росії. І якщо це станеться не на початку 2024 року, то наприкінці.

Політик також вважає, що Путін може піти у відставку, щоб уникнути подальших проблем для себе та своєї родини. Він заявив, що в разі поразки Росії в Україні Путін може бути притягнутий до відповідальності за воєнні злочини, а його близькі родичі можуть потрапити під санкції.

"У такому разі Путін, переконавшись у завершенні важливої місії, міг би піти у відставку, залишивши місце наступнику. І після цього тихо спокійно відійде до свого замку в Геленджику. А далі ось там умовний Патрушев продовжуватиме правити країною", – зазначив Пономарьов.

Зеленський розповів, де Росія планує розв’язати війну

Раніше ми писали, що Росія веде гібридну війну проти всього світу, намагаючись розпалити конфлікти в інших країнах, щоб відвернути увагу міжнародної спільноти від війни в Україні.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія діє разом з Іраном на Близькому Сході, де країна-терорист почала влаштовувати вибухи. Кремль також розхитує ситуацію на Балканах, намагаючись спровокувати конфлікт між країнами регіону.

Ці дії Росії мають кілька цілей. По-перше, вони спрямовані на те, щоб змусити західні країни перерозподілити ресурси, які вони могли б направити на допомогу Україні. По-друге, вони спрямовані на те, щоб відвернути увагу міжнародної спільноти від війни в Україні. По-третє, вони спрямовані на те, щоб створити сприятливий фон для подальшого просування російських інтересів у регіоні.

Зеленський також заявив, що Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Молдові та в Африці. У Молдові Кремль намагається усунути проєвропейський уряд, а в Африці Росія використовує приватну військову компанію "Вагнер" для дестабілізації регіону.

Нагадаємо, в Росії вперше публічно визнали, хто постачав безпілотники для війни проти України. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.