Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Безугла розлютила мережу новою "ініціативою"

У Міжнародний день волонтера одіозна народна обраниця розлютила мережу заявою про те, що волонтерів варто відправити на фронт

Фото: Facebook Безуглої. Колаж: Pro Владу

Безугла відзначилась новою скандальною заявою

Фото: Facebook Безуглої. Колаж: Pro Владу

У Міжнародний день волонтерів одіозна нардепка Мар’яна Безугла зробила чергову скандальну заяву. З нагоди свята, вона запропонувала відправити на фронт всіх волонтерів, включно з жінками.

Про це йдеться у її дописі в соцмережі.

Одіозна народна обраниця зазначила, що "найкраще волонтерство у 2024 році – прийти в ЗСУ". Також Мар’яна Безугла згадала, що у 2015 році сама була мобілізована.

"Шановні мобілізовані військовослужбовці, ви хочете, щоб до вас у підрозділ прийшли нові? Щоб вас посилили? Дали відпочити? А якщо кажуть, та я ж доначу / я волонтер, я тримаю фронт тут? Тому й написала: краще волонтерство 2024 – прийти в ЗСУ. Це стосується і жінок", – заявила нардепка.

Цей пост Безуглої викликав у громадян безліч гнівних реакцій.

Зокрема, люди зазначили, що багато волонтерів часто ефективніші за державу. Військовий запропонував Безуглій "брати трьох друзів, і зміни мій розрахунок на відпустку. Будь справжнім волонтером".

"Мар'яно, це як кисле з довгим змішати. Є ціла купа ухилянтів, утирків що купили справки, невмотивованих чоловікообразних, та безліч всякого лайна у суспільстві тож їм, мабуть, у першу чергу потрібно займатися, а ви наїжджаєте на людей, що часто ефективніші за державу", — кажуть користувачі мережі.

Також Мар'яні Безуглій дорікнули в тому, чому вона не пише про необхідність забезпечити фронт дронами, пікапами, медикаментами й снарядами з держбюджету, а лише "розводить срачі".

Крім того, одіозну нардепку закликали "показати приклад суспільству".

"По-перше, при чому 2015 рік до 2023?! Багато хлопців, що воюють зараз, служили і у 2015 році. Ви як медик (яких на фронті не вистачає) могли б показати приклад суспільству і мобілізуватись власним прикладом. З огляду на Вашу останню діяльність Ви не маєте ніякого морального права взагалі когось кудись закликати", — зазначили користувачі мережі.

Безугла розкритикувала Залужного

Як ми писали раніше, скандальна нардепка розкритикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, чим спричинила скандал у Мережі. Вона звинуватила його в тому, що він не має плану ведення війни на 2024 рік.

"Так, Головнокомандувач ЗСУ не зміг надати план задуму на 2024. Ні великий, ні маленький, ні асиметричний, ні симетричний. Військові просто сказали, що їм треба забирати не менше 20 тис. громадян на місяць", – написала політикиня.

Підписники Безуглої стали на захист Головнокомандувача ЗСУ. Військовий Юрій Кас’янов попросив Безуглу не втручатися у справи війни. Письменниця Оксана Мороз зауважила, такі слова руйнують український інфопростір.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українці відреагували на скандальну заяву Ірини Фаріон щодо бійців "Азову" та Третьої штурмової бригади. Також ми повідомляли, як українці висміяли наміри Олексія Арестовича балотуватися на виборах.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.