Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Нардепка Безугла розкритикувала Залужного: реакція соцмереж

Народна депутатка від партії "Слуга народу" спричинила скандал у Мережі

Фото: УНІАН. Колаж:  Pro Владу

Безугла закликала відправити Залужного у відставку

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Мар’яна Безугла закликала відправити у відставку головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Цим нардепка накликала на себе хвилю гейту з боку користувачів Мережі.

Про це стало відомо з коментарів під її публікацією у Facebook.

Безугла поскаржилася на те, що вище військове керівництво нібито не має плану на наступний рік.

"Так, Головнокомандувач ЗСУ не зміг надати план задуму на 2024. Ні великий, ні маленький, ні асиметричний, ні симетричний. Військові просто сказали, що їм треба забирати не менше 20 тис. громадян на місяць", – написала нардепка.

Натомість користувачі Мережі не залишили без уваги скандальне висловлювання Мар’яни Безуглої.

Журналістка Анна Молчанова зауважила, що такі публікації можуть стати підґрунтям для чуток про розкол українського суспільства, а також, що такі висловлювання мають ознаки спланованої ІПсО в інтересах Росії.

Facebook/Анна Молчанова
Facebook/Анна Молчанова

Письменниця Оксана Мороз зауважила, такі слова руйнують український інфопростір.

Facebook/Оксана Мороз
Facebook/Оксана Мороз

Водночас військовий Юрій Кас’янов закликав Безуглу займатися виключно своєю справою і не втручатися в рішення військових.

Facebook/Юрій Кас'янов
Facebook/Юрій Кас'янов

Такою заявою обурилися відомі особистості й політологи, а також звичайні користувачі Мережі.

Facebook/Євген Магда
Facebook/Євген Магда

Facebook/Юрій Богун
Facebook/Юрій Богун

Гурт "Антитіла" потрапив у скандал з військовим

Раніше ми писали, що нацгвардієць Віталій Верес, який втратив очі у боях за Бахмут, звернувся до гурту "Антитіла" з проханням, але отримав відмову в грубій формі.

Чоловік каже, що воював під Бахмутом, навіть втратив очі у боях за рідну землю, та зняв відео про пережиті жахи війни. Він використав пісню гурту "Антитіла" під назвою "Фортеця Бахмут" у власному відеоролику. Саме тому звернувся до одного із творців гурту, Сергія Вусика, за відповідним дозволом.

Однак, замість дозволу, військовий отримав відмову, та ще й в грубій формі.

"З якої радості ми маємо це робити й давати дозвіл вам викладати наші пісні?", – різко відповів клавішник "Антитіл".

Відео за участі військового, який розповідає про конфлікт із гуртом, швидко набуло популярності у соцмережах. Фанати гурту "Антитіла" висловлювали своє розчарування такою поведінкою та чекали на офіційні пояснення.

Згодом, клавішник "Антитіл" Сергій Вусик визнав свою провину в тому, що "надто різко" відповів військовому та попросив вибачення за свої слова. Зазначив, що "з самого початку до ладу не розібрався в ситуації".

"Я визнаю що був не правий. Я жодним чином не хотів образити чи принизити військового. Так, я не розібрався і не заглибився в те, з ким розмовляю, і в силу важких графіків і навали в коментарях під відео чи в особистих повідомленнях, купи ботів, та інших різних особистостей… відповів доволі різко. При цьому, з першого дня публікації, пісня "Фортеця Бахмут" була викладена у вільний доступ для використання без будь-яких заборон. Що легко перевірити", – прокоментував учасник "Антитіл".

Також він запевнив, що музиканти підтримують поранених українських військових по всьому світу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українці відреагували на скандальну заяву Ірини Фаріон щодо бійців "Азову" та Третьої штурмової бригади. Також ми повідомляли, як українці висміяли наміри Олексія Арестовича балотуватися на виборах.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.