Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Зрадник Дубінський, справи проти Арестовича та Фаріон – головні політичні скандали тижня

В період з 13 по 19 листопада в Україні сталося чимало скандалів, які пов'язані з різкими заявами політиків та іншими неоднозначними ситуаціями

Фото: УНІАН, Олексій Арестович/Facebook, Олександр Дубінський/Facebook. Колаж: Pro Владу

Скандали з Фаріон, Дубінським, Арестовичем

Фото: УНІАН, Олексій Арестович/Facebook, Олександр Дубінський/Facebook. Колаж: Pro Владу

Скандали в українській політиці не є рідкістю, адже чимало народних обранців та інших впливових людей потрапляє в ситуації, які надовго запам'ятовуються українцям. Цього тижня в центрі подій опинилися такі особи, як Арестович, Фаріон та інші.

Ми зібрали для вас найгучніші скандали тижня.

Фаріон в центрі подій

Цього тижня знову всім українцям про себе нагадала мовознавиця Ірина Фаріон. Нардепка виклала повідомлення від студента з Криму, який підтримав погляди Фаріон щодо української мови в лавах ЗСУ. Згодом студента було затримано.

На фоні цієї та інших гучних ситуацій студенти Львівського політеху почали виступати за звільнення Ірини Фаріон з посади викладачки. Згодом з'явилося повідомлення про те, що мовознавицю врешті-решт звільнили, однак 17 листопада його було видалено.

Скандал з "Буратіно"

Не меншої слави на цьому тижні здобув і нардеп Олександр Дубінський, який пройшов до Верховної Ради від "Слуги Народу", однак згодом покинув партію.

На цьому тижні стало відомо про те, що Дубінський активно співпрацював з ГРУ Росії під псевдонімом "Буратіно". За такі дії народному обранцю може загрожувати чималий термін.

Своєю чергою, винахідливі українці вже розкритикували Дубінського.

Чергова заява Ілона Маска

Американський бізнесмен та мільярдер Ілон Маск доволі часто полюбляє "кидатися" гучними висловами про війну в Україні. Він вже неодноразово критикував Зеленського та потрапляв у інші серйозні скандали.

Цього тижня Маск назвав Володимира Зеленського "м'ясником" та водночас заявив, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний по-справжньому цінує життя свого народу, а Зеленський нібито "перебуває у своїй реальності, і ця реальність не відповідає дійсності".

Кримінальне провадження проти Арестовича

Олексій Арестович після того, як покинув пост радника голови Офісу президента України, також зробив доволі багато сумнівних заяв, зокрема, у своїх промовах він неодноразово критикував президента Зеленського та загалом теперішню владу.

Тепер вже зі слів народної депутатки Наталії Піпи стає відомо, що проти Олексія Арестовича Національною поліцією України було відкрито кримінальне провадження.

Водночас самі українці зраділи такій новині, а також пригадали висловлювання Арестовича, назвавши його "падпалковніком люсі" та "феесбешним агентом".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, скільки заробляє відомий ведучий Юрій Горбунов у Раді при Держкіно. Також ми повідомляли, що Володимир Зеленський розповів, де Путін хоче розв'язати війну.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.