Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Шикарний ювілей під час війни — як проводить час донька скандального нардепа Добкіна

Донька колишнього народного обранця Алла Добкіна повернулась в Україну та відсвяткувала своє 30-річчя у Києві в колі батьків та рідних

Фото: Instagram Алли Добкіної

Алла Добкіна відсвяткувала свій День народженні в Києві

Фото: Instagram Алли Добкіної

Донька одіозного екснардепа Михайла Добкіна Алла зараз веде російськомовний блог, а також працює моделлю та співає. Також відомо, що вона нещодавно відсвяткувала свій день народження.

На свій день народження дівчина повернулась до столиці України з-за кордону і влаштувала шикарне свято для батьків та рідних. 30-річна Алла похизувалась в мережі фотографіями зі заходу – зокрема, на одному із кадрів вона ніжно цілує свого тата Михайла Добкіна.

Фото: Instagram Алли Добкіної
Фото: Instagram Алли Добкіної
Фото: Алла обіймає свого батька Михайла Добкіна

Журналісти пригадали, в які скандали вона потрапляла та куди втекла після початку повномасштабної війни.

У 2017 році стало відомо, що Алла Добкіна вийшла заміж за колишнього народного обранця Олега Гуревича. На той час наречена взула на весілля стильні кросівки, що було дуже незвичним.

Скільки коштувала весільна сукня

Донька Добкіна була на весіллі у платті, придбаному за шалені кошти– вартість вбрання експерти оцінили в 9 тисяч доларів (приблизно 230 тисяч гривень). Цікаво, звідки дівчина взяла такі гроші, адже ця сума – чотири річні зарплати її одіозного батька Михайла Добкіна.

Журналісти нагадали, що в 2019 році Алла показала світові свого маленького сина Марка. Однак, вже дуже скоро, в 2021 році вона розлучилась зі своїм чоловіком після кількох років подружнього життя.

Після початку повномасштабної війни Алла Добкіна втекла разом із маленьким сином до Туреччини.

Однак, вже у 2023 році повернулась до свого рідного Харкова, за яким, напевно, дуже скучила за свою відсутність в Україні. Але вдома вона побула не довго і вже скоро хизувалась фото зі Стамбула та шикарних європейських курортів.

Де зараз перебуває Алла достаменно невідомо. Однак, друзі, яких модель запросила на святкування свого 30-річного ювілею зізналися, що захід відбувався у шикарному ресторані в столиці України.

Що відомо про інших одіозних нардепів

Як ми писали, на початку війни багато нардепів виявились зрадниками та втікли за кордон. Серед них багато представників від ОПЗЖ. Ми розбиралися, що відомо про місцеперебування одіозних політиків.

Віктор Медведчук

Він вважається одним із найбільш скандальних депутатів від ОПЗЖ, колишній кум російського диктатора Путіна, який ще минулого був затриманий Службою безпеки України.

Згодом Медведчука обміняли на українських військовополонених та позбавили фактично всього, що його пов'язувало з Україною, починаючи від мандату та закінчуючи громадянством.

Зараз відомо, що одіозний політик-зрадник проживає у Москві.

Ілля Кива

Як ми розповідали, ще один політик із ОПЗЖ, який прославився своєю підтримкою Володимира Путіна – це Ілля Кива. Він запам'ятався тим, що під час перебування в Україні часто звинувачував владу та підтримував інтереси Кремля. Зокрема, Кива навіть вітав з днем народження російського диктатора Володимира Путіна.

За місяць до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ілля Кива залишив територію нашої держави та поїхав до Росії. Він отримав доволі кількість підозр, в тому числі і за державну зраду. Зараз Кива досі проживає в Росії та регулярно бере участь у пропагандистських ток-шоу, де висловлюється проти України.

Нагадаємо, раніше ми писали, чи залишили Нестора Шуфрича під вартою. Також ми повідомляли, що було знайдено у будинку скандального народного депутата.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.