Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Криптогаманець Щиголя, розшук Джамали та конфлікт гурту "Антитіла" – найгучніші скандали тижня

Скандальні ситуації в українській політиці не є рідкістю, адже доволі часто трапляються події, які надовго закарбовуються звичайним українцям

Фото: Джамала/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Владу

Скандали тижня

Фото: Джамала/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Владу

В період з 20 по 26 листопада в Україні трапилося декілька серйозних політичних скандалів. Зокрема, вони пов'язані з корупцією та іншими діями, які викликають у громадян лише непорозуміння.

Ми зібрали для вас найгучніші скандали тижня.

Розшук Джамали

Буквально декілька днів тому російські ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що співачка Джамала, яка має кримськотатарське походження була оголошена в розшук Міністерством внутрішніх справ Росії.

Відомо, що окупанти звинувачують Джамалу в нібито "поширенні фейків про російську армію". Також слід додати, що Сусані Джамаладіновій (справжнє ім'я Джамали) було заборонено в'їзд до Росії на 50 років.

Гурт "Антитіла" потрапив у скандал

Також на цьому тижні стався ще один гучний скандал за участі артистів. На цей раз в нього потрапили музиканти гурту "Антитіла".

Справа в тому, що український військовослужбовець хотів використати пісню цього гурту "Фортеця Бахмут" у своєму відеоролику. Однак, музикант гурту Сергій Вусик заборонив йому це.

Такі дії учасника "Антитіла" викликали бурхливу реакцію у звичайних українців. Згодом Вусик приніс свої вибачення та визнав, що він був не зовсім правий.

Криптогаманець Щиголя

Нещодавно спецслужбам вдалося розкрити незаконну схему збагачення за участю керівництва Держспецзв'язку. Головним фігурантом став сам голова Юрій Щиголь, адже в нього було виявлено доволі багато коштів у різних валютах.

При цьому, на криптогаманці Щиголя зберігалося 1 201 285 одиниць USDT, а також 6,9 біткоїнів. Загалом ця сума становить майже 1,5 мільйони доларів.

Вчинок російського депутата Миронова

Також нещодавно журналістам видання BBC вдалося дізнатися про цинічний вчинок російського депутата та лідера партії "Справедливая Россия" Сергія Миронова.

Виявляється, що російський політик ще на початку цього року удочерив дівчинку, яку було викрадено з дитбудинку в Херсоні. Дівчинці було всього лише 10 місяців, а звали її Маргарита Прокопенко.

Однак, Миронов не забажав, щоб дитина залишилася зі своїм іменем та прізвищем, тому змінив її персональні дані. Тепер дівчинку звуть Марина Сергіївна Миронова. Особливої гостроти цій ситуації додає те, що депутат змінив навіть її прописку, адже замість рідного Херсону там тепер фігурує підмосковний Подольск.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, де ремонтують яхти російського диктатора Володимира Путіна. Також ми повідомляли, що Зеленський сказав, де військовий злочинець Путін може розпочати нові війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.