Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Трамп заявив, що швидко завершить війну в Україні, але є одна умова

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп після перемоги на президентських виборах у штаті Айова публічно висловився про війну в Україні

Фото: Facebook/Дональд Трамп. Колаж: Pro Війну

Добрі відносини з Путіним допоможуть зупинити війну в Україні

Фото: Facebook/Дональд Трамп. Колаж: Pro Війну

Дональд Трамп заявив, шо він швидко може завершити війну в Україні. Однак для початку йому потрібно стати очільником США.

Про це Трамп заявив під час промови після отримання більшості голосів на перших президентських кокусах в Айові.

Кандидат в президенти США заявив, що він добре знає президентів Зеленського та Путіна, а це позитивно вплине на переговори щодо припинення війни.

"Ситуація з Україною дуже жахлива. І ми збираємося вирішити це, ми збираємося вирішити це дуже швидко. Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я можу поговорити з ними, і ми розв'яжемо цю проблему дуже швидко", – сказав він.

45-й президент США завив, що при його керуванні Сполученими Штатами, Росія не розпочала б війну в Україні.

"Тепер у вас є всі ці смерті, набагато більші, ніж люди думають, цифри набагато більші, ніж будь-хто міг навіть подумати. Ви дізнаєтеся це найближчими роками, коли вони знесуть ці величезні будівлі в Україні – там, під завалами, досі тисячі людей. Це так сумно", – резюмував Трамп.

Однак, Трамп не навів жодного плану завершення війни між Росією та Україною.

Путін марить президентством Трампа

Раніше ми писали, що президент Росії Володимир Путін вважає колишнього президента США Дональда Трампа своїм союзником у війні проти України. Таку думку висловила колишня експертка Білого дому з питань Росії Фіона Гілл.

З її слів, Путін впевнений, що в разі перемоги Трампа на президентських виборах у США, він спробує розв'язати питання війни на користь Росії.

"Це буквально козир для Путіна. Він знає, як маніпулювати Трампом, і впевнений, що той швидко погодиться на його умови", – сказала Гілл.

Гілл також зазначила, що Путін може використовувати очікування на перемогу Трампа як попередження для Заходу. Він може заявити, що у разі перемоги Трампа, Росія буде готова до переговорів про мир, але лише на своїх умовах.

"Путін дедалі більше відчуває шанс закінчити війну на свою користь", – наголосила політикиня.

Вона також наголосила на тому, що Путін впевнений, що зможе розпалити культурні війни по всьому світу, використовуючи операції політичного впливу та пропаганду.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін висловив підтримку Трампу. Перший назвав американську політичну систему "гнилою", адже уряд США переслідує Трампа через підозру в чималій кількості злочинів. Також ми писали, що племінниця Трампа заявила, що він "здав" Путіну Ізраїль.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.