Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Росія оголосила у розшук Джамалу – в чому звинувачують українську співачку

Відома українська співачка кримськотатарського походження була оголошена в розшук в Росії

Фото: Джамала/Facebook. Колаж: Pro Владу

Джамалу оголосили в розшук в Росії

Фото: Джамала/Facebook. Колаж: Pro Владу

Ще на початку анексії Криму співачка Джамала засуджувала злочинні дії Росії та активно висловлювала підтримку Україні. Також вона виграла Євробачення з піснею про депортацію кримських татар сталінським режимом. Однак нещодавно росіяни вирішили оголосити Джамалу в розшук.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Джамала в розшуку

Російські медіа поширюють інформацію про те, що співачка Джамала (справжнє ім'я – Сусана Джамаладінова) була оголошена в розшук Міністерством внутрішніх справ Росії. Це сталося ще в середині жовтня 2023-го року. Водночас вже у листопаді цього року Джамалу було заочно заарештовано російським судом.

Також в ЗМІ розповіли про те, що саму співачку звинувачують у нібито "поширенні фейків" про російську армію.

Слід зазначити, що Джамала активно засуджує всі злочинні дії окупантів, зокрема, вона досить часто висловлюється про війну, яку розпочала Росія, а також про окупацію Кримського півострову.

Також додамо, що ще минулого року Сусані Джамаладіновій було заборонено в'їзд на територію Росії на 50 років.

Кримінальне провадження проти Арестовича

Раніше ми розповідали про те, що проти колишнього радника очільника Офісу президента України Олексія Арестовича було відкрито кримінальне провадження. Зокрема, про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі народна депутатка України Наталія Піпа.

В її заяві йдеться про те, що згідно з інформацією, яку вона отримала від Національної поліції України, "На гражданіна Арестовича відкрито кримінальне провадження". Також вона додала, "Чекаємо якнайшвидшого повернення развєдчіка до України".

Слід зазначити, що аудиторія народної депутатки в соціальній мережі доволі позитивного відреагувала на інформацію від Наталії Піпи щодо звинувачень для Олексія Арестовича. Також самій депутатів подякували за хорошу роботу та правильну громадянську позицію.

В коментарях до посту нардепки користувачі активно розкритикували Олексія Арестовича. Дехто назвав його "Феесбешним агентом", інші висміяли ексрадника Єрмака, назвавши його "падпалковніком люсі".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому Олексій Арестович вирішив балотуватися на майбутні президентські вибори в Україні. Також ми розповідали, як звичайні українці висміяли такі наміри колишнього позаштатного радника голови Офісу президента.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.