Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

На Арестовича відкрили кримінальне провадження: що відомо

Колишній радник офісу президента Олексій Арестович опинився в центрі скандалу

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

На Арестовича відкрили кримінальне провадження

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Щодо політичного діяча Олексія Арестовича відкрили кримінальне провадження. Ймовірно, причиною стали його висловлювання в Мережі.

Про це повідомила народна депутатка Наталія Піпа на своїй сторінці в соціальній мережі.

"На ґражданіна Арестовича відкрито кримінальне провадження. Про це мене сповістила Національна поліція України, а я сповіщаю вас. Чекаємо якнайшвидшого (однак сумнівного) повернення развєдчіка до України", – зазначила нардепка.

Варто зауважити, що її авдиторія позитивно сприйняла цю новину. Піпі подякували за роботу та громадянську позицію.

"Цей аферист і пройдисвіт,"падпалковнік люсі", до речі військовозобов'язаний, вже за кордоном.Феесбешний агент "спалився"", – йдеться в одному з коментарів під постом.

Чому Арестович вирішив балотуватися у президенти

Раніше ми писали, що політолог Микола Давидюк розповів, для чого Олексій Арестович вирішив йти на вибори та як українці ставляться до організації перегонів.

Нещодавно голова МЗС Дмитро Кулеба повідомив, що чинний президент Володимир Зеленський вже зважує всі "за" та "проти" проведення президентських перегонів. А вчора нардеп Олексій Гончаренко запевнив, що гарант вже схвалив рішення щодо проведення виборів у березні 2024 року.

Крім того, скандальний ексрадник Офісу президента, Олексій Арестович запевнив, що висуватиме свою кандидатуру на посаду президента навесні 2024 року.

Політолог Микола Давидюк в ефірі Radio NV зазначив, що його інсайдери переконують, що "актор-розвідник" Олексій Арестович – це лише "технічний кандидат" для чинного президента Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Експерт каже, що Володимир Зеленський, за даними його інсайдерських джерел, хоче переобиратися навесні 2024 року ще на один термін, на 5 років.

Давидюк посилається на дані соцопитувань та каже, що за їхніми результатами, від 67% до 87% українців зараз не хочуть виборів, вони хочуть перемоги.

"Перше свято, яке буде в Україні – це свято Дня перемоги. Або смерті російського диктатора Путіна і на наступний день – перемоги. Але це точно не буде свято демократії й дня виборів", – впевнений політолог.

Головна проблема проведення виборів під час війни, на думку політолога, полягає в тому, що по завершенню бойових дій, кандидат, який переобирається, втрачає легітимність – бо будуть претензії, що багато людей не змогло прийти на виборчі дільниці та взяти участь у голосуванні.

"Але обидва ці кандидати – актори. Тому ми розуміємо, що гра розкішна. Я б сам, насправді, навіть повірив би, що вони не в одному човні пливуть. Але є політичні інсайди з їхньої політичної команди, які говорять трошки про інше. Що це той кандидат, який має трофейно програти в першому турі", – зазначив Давидюк.

Однак, він переконаний, що зараз варто забути про вибори.

Нагадаємо, українці висміяли наміри Арестовича. Також ми писали, про найгучніші заяви Олексія Арестовича.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.