Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Вигадав нову страшилку? Зеленський розповів, чим Путін може залякувати українців взимку

Президент України розповів, чим російський диктатор Володимир Путін може погрожувати українцям вже цієї зими

Фото: Скріншот, Володимир Зеленський/Facebook. Колаж: Pro Владу

Зеленський зробив заяву щодо погроз Путіна

Фото: Скріншот, Володимир Зеленський/Facebook. Колаж: Pro Владу

З того моменту, відколи Російська Федерація напала на Україну, диктатор Володимир Путін зробив чимало заяв щодо можливого застосування ядерної зброї. Нещодавно Володимир Зеленський висловив свою думку з приводу до того, чи буде президент РФ залякувати українців ядерною зброєю цієї зими.

Про це він розповів в інтерв'ю CBS.

Чи буде Путін залякувати українців ядерною зброєю

Чинний глава держави Володимир Зеленський заявив, що, скоріш за все, Володимир Путін невдовзі знову може почати залякувати українців можливим застосуванням ядерної зброї. Лідер України вважає, що для цього кремлівський диктатор спеціально вибере холодну пору року, адже тоді у людей дещо депресивні настрої.

"Я вважаю, що він буде лякати. Я вважаю, що у нього нічого не залишається в його асортименті зброї. Він знищував людей, катував, перекривав Чорне море, залякував, окупував атомну станцію, Каховська наша дамба була зруйнована − він все використовував, різні кроки. І у нього не так багато є, чим може він залякувати. Він постійно трішки підігрівав тему застосування ядерної зброї, тому я вважаю, що це наступний крок, що він буде залякувати людей", − сказав Зеленський.

За словами президента, Путін спеціально чекає того моменту, коли Сполучені Штати будуть не такими стабільними. Тоді він зможе знову почати робити гучні заяви щодо можливого застосування ядерної зброї. На його думку, такі заяви від диктатора будуть лунати від початку опалювального сезону і до самого кінця зими.

Чи битимуть росіяни по енергосистемі України

Раніше ми розповідали про те, що начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов зробив заяву стосовно того, чи будуть окупанти цієї зими бити по енергосистемі України. Так, на думку очільника ГУР МО росіяни все ж намагатимуться зашкодити енергетичній інфраструктурі України, однак цього разу наша держава є більш підготовленою. Також розвідник додав, що якщо росіяни наважаться це зробити, то вони отримають гідну відповідь.

Зазначимо, що велика кількість експертів вважає, що цієї зими українцям не будуть загрожувати регулярні відключення світла. Проте не слід виключати того, що росіяни можуть намагатись пошкодити енергетичну інфраструктуру України будь-якими способами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Буданов може вступити до відомого університету. Також ми повідомляли про те, яка з країн Євросоюзу може відмовитись надавати допомогу Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.