Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Росіяни знову битимуть по енергосистемі України? Буданов оцінив можливості окупантів

Розповідаємо про те, що думає начальник Головного управління розвідки України з приводу можливих атак по енергосистемі країни

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Владу

Буданов розповів, чи будуть росіяни бити по енергосистемі

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Владу

Минулої зими росіяни завдали доволі велику кількість ударів по енергетичній інфраструктурі України. У зв'язку з цим мільйони українців час від часу змушені були залишатися без світла. Начальник ГУР Буданов розповів, чи є можливим такий сценарій цієї зими.

Про це пише видання The Economist.

Що думає Буданов про атаки по енергетичній інфраструктурі

Очільник Головного управління розвідки МО вважає, що, скоріш за все, росіяни все ж таки знову намагатимуться зашкодити українцям та будуть завдавати ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури. Однак, на думку розвідника, цього разу їм не вдасться настільки сильно зашкодити, адже Україна є більш підготовленою.

"Якщо вони наважаться на це, то отримають гідну відповідь", — зазначив Буданов.

Також розвідник спростував інформацію про те, що нібито збільшення озброєння України може призвести до серйозної ескалації конфлікту. На його думку, тут все відповідає нормам військового права.

Додамо, що велика кількість експертів вважає, що цієї зими українцям не загрожуватимуть регулярні відключення світла. Однак не слід виключати того, що росіяни намагатимуться зашкодити енергетичній інфраструктурі України всіма можливими способами.

Кирило Буданов хоче вступити до одного з ЗВО України

Раніше ми писали про те, що чинний очільник Головного управління розвідки хоче вступити до Національного університету "Острозька академія". Про це свідчать списки, які були нещодавно оприлюднені.

Якщо вірити рейтинговій таблиці, то Кирило Буданов знаходиться на першому місці в списку на спеціальність "Політологія".

"У зв'язку з тим, що академію закінчив Головнокомандувач (Валерій Залужний — ред.), дев'ять бойових генералів і командувач 30-ї армії, академія стала популярною. Тут є досить потужний молодий викладацький науковий склад і абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні", — розповів ректор Острозької академії Ігор Пасічник.

Також ректор університету додав, що Острозька академія зараз може вважатися одним із найкращих університетів України. До того ж там присутні такі спеціальності як "Політологія" та "Національна безпека", а це, своєю чергою, дуже тісно пов'язано з військовою справою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кирило Буданов отримав підвищення. Також ми повідомляли про дружину ГУРівця.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.