Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Живе в одному кабінеті з чоловіком: що ще відомо про дружину Буданова (фото)

Розповідаємо, що відомо про дружину очільника Головного управління розвідки Міноборони та що їй довелося пережити

Фото: ELLE, скриншот. Колаж: Pro Владу.

Дружині Буданова довелося пережити погрози, обстріли ракетами та багато чого іншого

Фото: ELLE, скриншот. Колаж: Pro Владу.

У 2020 році Кирила Буданова, який також брав участь у бойових діях на Донбасі, призначили очільником Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Відтоді він захопив серця мільйонів жінок, тому що має не лише керівну посаду, а й гарний зовнішній вигляд. Зрозуміло, що про особисте життя начальника розвідки відомо дуже мало.

Наша редакція спробувала зібрати всю відкриту інформацію про дружину Буданова в одному місці.

Маріанна Буданова – друга дружина очільника ГУР Кирила Буданова. Нещодавно вони разом відсвяткували річницю – 10 років спільного життя.

Вона народилася 3 серпня 1993 року в селі Ставище Київської області. Наразі їй 30 років. За знаком Зодіаку Лев, християнка.

Дружина очільника ГУР Маріанна
Дружина очільника ГУР Маріанна
Фото: ELLE

Маріанна психолог за освітою. У 2014 році закінчила ВНЗ "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" за напрямком "Психологія" та здобула кваліфікацію бакалавра. Можливо, саме ці знання дозволили їй витримувати надзвичайно важкі обставини та обмеження з гідністю і часто навіть з відчуттям гумору.

У своєму житті вона стикнулася з численними випробуваннями, такими як поранення її чоловіка під час служби на передовій, волонтерство в військовому шпиталі, замахи на життя, погрози, підриви автомобілів і навіть обстріли ракетами. Однак цей тяжкий досвід не зламав Маріанну, а, навпаки, навчив цінувати справжній момент.

Маріанна Буданова
Маріанна Буданова
Фото: Facebook

З 2015 по 2017 рік активно займалася волонтерською діяльністю у Головному військовому госпіталі у Києві, де допомагала пораненим військовим.

У 2020 році дружина начальника ГУР балотувалася у депутати до Київської міської ради від партії Віталія Кличка УДАР, але не була обрана. На YouTube навіть є відео з її передвиборчою компанією. У ньому Маріанна говорила про те, що хоче зробити Київ європейською столицею.

Дружина ГУР у передвиборчому відео від партії УДАР
Дружина ГУР у передвиборчому відео від партії УДАР
Фото: Скриншот: Pro Владу

У Буданової немає сторінок у соціальних мережах.

Повномасштабна війна

З початку повномасштабного вторгнення Маріанна займалася волонтерством, зокрема вивозила тварин зі зруйнованих обстрілами населених пунктів та допомагала з продуктами.

Буданова допомагає безпритульним собакам
Буданова допомагає безпритульним собакам
Фото: ELLE

У великому інтерв'ю виданню ELLE Маріанна Буданова розповіла, як дізналася про початок війни.

"Увечері 23 лютого чоловік сказав мені, що о 5:00 ранку почнеться повномасштабне вторгнення. Ми зібралися і поїхали до нього на роботу, і з того часу ми перебуваємо не вдома. Сказати, що готувалися якось особливо, не можу: документи, телефони, комплект одягу на певний час. З тим і поїхали. Уже ввечері я спостерігала за підготовкою перших груп спецпризначенців, які мали вирушити у Гостомель за видачею зброї й амуніції. Усі перебували в очікуванні, о 12-й ночі хлопці їли гамбургери з McDonald’s. І були готові до бою", – розповіла Буданова.

Маріанна зізнається, що бути дружиною військового – непросто. Однак вона вносить у їхні стосунки романтику, наприклад, у них є традиція щоранку писати милі записки один одному.

Нещодавно Кирило Буданов повідомив, що його дружина нерозлучна з ним і, хоч не є співробітницею ГУР, буквально "живе в кабінеті" чоловіка 24/7.

"Щастя" завжди поруч", – сказав у інтерв'ю "Радіо Свобода" Кирило Буданов.

Голова ГУР Кирило Буданов зі своєю дружиною
Голова ГУР Кирило Буданов зі своєю дружиною
Фото: ELLE

Наразі Маріанна Буданова є радницею мера Києва Віталія Кличка з питань виявлення та запобігання корупції у сфері молодіжної політики та спорту.

Раніше ми писали, якому ексдепутату вручили підозру за держзраду. Також зібрали емоційні цитати українських політиків, що описують 2023-й рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.