Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Кардинальні зміни: Зеленська розповіла про життя під час великої війни

Перша леді України розповіла, як змінилося життя президентської родини після повномасштабного вторгнення

Фото: Facebook/Олена Зеленська. Колаж: Pro Владу

Олена Зеленська розповіла про зміни в житті

Фото: Facebook/Олена Зеленська. Колаж: Pro Владу

Президент України дуже витривалий, особливо, коли перед ним є чітка мета. Станом на зараз, ця мета – перемога України у війні проти агресора.

Про це розповіла дружина президента України Олена Зеленська в інтерв’ю для азійських ЗМІ.

Зеленська розповіла про нову реальність свого життя. З Володимиром Олександровичем вони живуть окремо, оскільки більшу частину свого часу президент проводить в Офісі. Утім, подружжя має змогу бачитися кілька разів на тиждень. Під час цих зустрічей Зеленські стараються не обговорювати війну. Навпаки, вони фокусують увагу на сім’ї та спільних планах.

"Авжеж, йому дуже складно... Я зі свого боку намагаюся його підтримувати. Ми ведемо розмови політичні, ніхто не може цього уникнути. Авжеж, я питаю про війну – хочеться дізнатися щось таке, що ніхто не знає, а він скаже, що от завтра перемога (сміється – ред.). На жаль, таких відповідей я не отримую. Думаю, якщо дійсно буде така новина, то я дізнаюся про це разом з усіма українцями із його вечірнього звернення", – поділилася перша леді.

Зі слів Зеленської, війна змінила його чоловіка ззовні. Проте, його внутрішня сила допомагає йому долати негаразди зараз. Наприклад, президент не відволікається на негативні емоції, коли бачить ціль. Завдяки цьому, він може сконцентруватися виключно на вирішенні проблеми. А долати стрес президенту допомагають заняття спортом, тобто фізичний виплеск негативних емоцій.

"Я знаю, що він витримає. У нього є якісь джерела, які його тримають. Найголовніше, мені здається, це його впевненість, що він має привести нашу країну до перемоги й побачити, як настане мир. Це бажання веде його і не дає йому зупинятися. Розслаблятися – про це взагалі мова не може йти. Ніхто не може розслабитися", – зазначила Зеленська.

Олена Зеленська потрапила в рейтинг Financial Times

Раніше ми писали, що Олена Зеленська, перша леді України, потрапила до рейтингу найвпливовіших жінок світу, за версією Financial Times. Про це рішення прем'єрки Естонії Кая Каллас пише видання.

Каллас назвала Зеленську "світовим символом стійкості". Вона зазначила, що перша леді України вразила її своєю чесністю та відданістю справі.

З початком російського вторгнення Зеленська взяла на себе активну роль у підтримці українського народу. Вона організувала міжнародні кампанії для залучення уваги до гуманітарної катастрофи в Україні та закликала до припинення війни.

Крім того, Зеленська запустила проєкт "Безпечна школа", спрямований на захист українських дітей від наслідків війни.

"Через чотири місяці після вторгнення Росії в Україну Зеленська сказала журналісту: "Ніхто з нас не в порядку". Вона знає, як це – прокинутися і побачити, що твоя батьківщина захоплена імперіалістичним сусідом; не знати, коли й чи побачиш ти своїх близьких наступного разу; як знайти в собі сили боротися за свободу, попри все це", – зазначила Каллас.

За словами прем'єрки Естонії, якщо світ прислухається до порад і потреб Олени Зеленської, Україна переможе у війні.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про обов’язки першої леді. Також ми писали, що Олена Зеленська розчулила розповіддю про романтичні стосунки доньки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.