Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Вже не маленька дівчинка: Олена Зеленська розчулила розповіддю про романтичні стосунки доньки

За словами першої леді України, її донька Олександра зустрічається з хлопцем, вона "вже не маленька дівчинка"

Фото: instagram.com/olenazelenska_official. Колаж: Pro Владу

Олександра Зеленська почала зустрічатися з хлопцем

Фото: instagram.com/olenazelenska_official. Колаж: Pro Владу

Донька президента України Володимира Зеленського 19-річна Олександра вперше закохалась. Вона подорослішала та вже почала зустрічатися із хлопцем.

Про це перша леді України Олена Зеленська зізналась в інтерв’ю журналістам видання The Economist.

За її словами, донька лише нещодавно поділились із нею цією радісною новиною.

"Вона зустріла свого хлопця. Перше кохання, а тепер ми з її батьком у шоці від того, що робити з розумінням, що твоя маленька дівчинка більше не маленька дівчинка. Тож життя триває", – розповіла перша леді в інтерв'ю.

Олена Зеленська відверто розповіла, що спостерігати за щасливою та закоханою Олександрою напрочуд приємно. Однак, для них із чоловіком це певний стрес. Водночас, родина повністю підтримує доньку в її виборі.

Відомо, що Олександрі Зеленській 19 років. Вона завершила Новопечерську школу. Зараз навчається юриспруденції в університеті Тараса Шевченка у Києві.

В Олександри є також рідний братик Кирило, йому зараз 10 років.

Зеленська висловилась про майбутні вибори

Раніше ми писали про те, що Олена Зеленська зізналась, чи хоче, аби її чоловік йшов на другий президенський термін після завершення воєнного стану.

Представники ЗМІ запитали її про майбутнє України після війни, а також про плани її власної родини, на що Зеленська запевнила, що тоді тоді сім’я возз’єднається і вони поїдуть у відпустку.

Після цього, за словами першої леді України, вони вирішуватимуть, що робити далі, чи балотуватися на другий президентський термін.

Олена Зеленська наголосила, що не хоче аби її чоловік був президентом у наступний термін, бо "це неможливо". Вона впевнена, що її родині варто знайти щось нове, якусь креативну ідею.

Що каже Зеленський про можливі вибори у 2024 році

Як ми вже розповідали, сам президент України Володимир Зеленський вважає, що нові вибори наразі не на часі, бо варто сконцентрувати увагу на боротьбі з Росією. Станом на зараз не варто готуватися до нових перегонів, варто концентруватися на боротьбі проти Росії. Крім того, президент наголосив, що очікує від відповідних структур та органів влади "конкретних відповідей" щодо завдань, які об’єктивно стоять зараз перед Україною.

Нагадаємо, Арестович вирішив балотуватися у президенти. Також ми писали, скільки могли б коштувати вибори в Україні у 2024-му році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.