Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Сім'я возз'єднається: чи підтримає перша леді другий президентський термін Зеленського

За словами Зеленської, після завершення війни вони поїдуть у відпустку приблизно на місяць, а потім вирішуватимуть як бути далі

Фото: ОП. Колаж: Pro Владу

Зеленська розповіла про плани після війни

Фото: ОП. Колаж: Pro Владу

У нашій країні вже майже два роки триває важкий період, продовжується кривава повномасштабна війна з Росією. Перша леді зізналась, чи хоче, аби Володимир Зеленський йшов на другий президенський термін після завершення воєнного стану.

Про це вона розповіла журналістам видання The Economist.

Представники ЗМІ запитали її про майбутнє України після війни, а також про плани на майбутнє її власної родини, на що Зеленська запевнила, що тоді сім’я возз’єднається і вони поїдуть у відпустку.

"Наша сім'я возз'єднається. Будемо весь час жити разом з чоловіком і дітьми. Після цього візьмемо відпустку і поїдемо кудись, не знаю, все одно куди, але тільки разом. Десь на місяць", – сказала вона.

Після цього, за словами першої леді України, вони вирішуватимуть, що робити далі, чи балотуватися на другий президентський термін.

"Тому що я не хочу, щоб він був президентом на наступний термін. Або на два наступних терміни. Це неможливо. Можливо, нам доведеться знайти щось нове. І це буде креативна ідея", – додала перша леді.

Що каже Зеленський про можливі вибори у 2024 році

Як ми вже розповідали раніше, президент України Володимир Зеленський вважає, що нові вибори наразі не на часі, бо варто сконцентрувати увагу на боротьбі з Росією. Станом на зараз не варто готуватися до нових перегонів, варто концентруватися на боротьбі проти Росії.

Крім того, президент наголосив, що очікує від відповідних структур та органів влади "конкретних відповідей" щодо завдань, які об’єктивно стоять зараз перед Україною.

Що вирішила Рада

Як ми зазначали, згідно з заявою, підписаною головами парламенстких фракцій, вибори в Раду та президента відбудуться лише через 6 місяців після скасування військового стану.

Відповідний документ був підписаний в закритому режимі. Захід відбувся в селищі Тур’я Пасіка Закарпатської області з 10 по 12 листопада.

Зокрема, українські політики переконані, зо майбутні загальнонаціональні вибори матимуть величезне значення для демократичних перспектив України і що вони повинні бути проведені з дотриманням міжнародних стандартів.

Нагадаємо, Арестович вирішив балотуватися у президенти. Також ми писали, скільки могли б коштувати вибори в Україні у 2024-му році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.