Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Складно та відповідально: Олена Зеленська розповіла про обов’язки першої леді

Після того як Володимир Зеленський став президентом України, життя його родини безповоротно змінилося

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Олена Зеленська поділилась подробицями роботи першої леді

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Перша леді України розповіла про труднощі, з якими стикається під час своєї діяльності. Вона зазначила, що часу у неї вистачає виключно на роботу дружини президента.

Про це Олена Зеленська розповіла під час пресконференції.

З її слів, робота першої леді в країні, де розгортається війна, дуже складна та відповідальна. При тому, що немає жодних загальноприйнятих правил для дружини президента у таких напружених ситуаціях.

"Бути дружиною президента в будь-якій країні – це складне завдання, яке ти маєш сама собі усвідомити, вирішити, яку роль ти будеш грати. На жаль, немає методичних вказівок або підручників, які б учили тому, що ти маєш робити або мусиш знати, а опинитися в ролі дружини президента у країні, яка у війні, яка потерпає від трагедії, – це, авжеж, не може бути мрією свідомої людини. Відчуття відповідальності величезне", – наголосила Олена.

Вона зауважила, що її головна робота пов’язана саме обов’язками першої леді. Вона постійно перебуває або вдома, або в офісі. Іноді, за потреби, вона вирушає у відрядження Україною. Тобто, більшу частину свого часу Зеленська приділяє роботі.

Окупанти "продали на аукціоні" нерухомість Зеленської в Криму

Раніше ми писали, що російські пропагандистські ЗМІ рясніють повідомленнями про "продаж" конфіскованої квартири першої леді України в Лівадії.

Російські окупанти "продали" конфісковану квартиру, яка належить родині президента України Володимира Зеленського. Відомо, що нерухомість розташована на південному березі Криму, в Лівадії.

Як пишуть окупанти, квартиру нібито "продали" на аукціоні за 44,3 млн рублів (це трохи менше пів мільйона доларів).

Російські пропагандистські ЗМІ також зазначають, що "стартова вартість" квартири Зеленського була оголошена аукціонерами в розмірі 24,6 млн рублів.

Загальна площа квартири – 119,5 кв. м.

Аукціон з "продажу" нерухомості нібито відбувся 30 жовтня в форматі онлайн на порталі "ГІС Торги".

Переможцем торгів стала Ольга Липовецька, яка "запропонувала" за пентхаус у селищі Лівадія в окупованому Криму 44,356 мільйона рублів.

Що відомо про квартиру Олени Зеленської в Криму

Як ми зазначали раніше, на початку жовтня 2023 року на російському сайті "ГІС Торги" було виставлено квартиру родини президента Володимира Зеленського в Ялті. Тоді початкова ставка на майно складала понад 24,6 млн російських рублів (8,9 млн гривень).

Російські ЗМІ писали, що крок аукціону на торгах за житлоплощу 119,5 кв.м становить 1,2 млн рублів. Сам аукціон був запланований на 30 жовтня.

Відомо, що квартира української першої леді розташована в елітному житловому комплексі "Імператор" в Лівадії. Зеленська купила її ще у квітні 2013 року.

Нагадаємо, скільки коштів Зеленська витрачає на прикраси. Також ми писали, де та за скільки навчаються діти українських політиків.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.