Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Окупанти "продали на аукціоні" нерухомість Зеленської в Криму – що відомо

Російські пропагандистські ЗМІ рясніють повідомленнями про "продаж" конфіскованої квартири першої леді України в Лівадії

Instagram @olenazelenska_official

У Криму "продали" квартиру Зеленської

Instagram @olenazelenska_official

Російські окупанти "продали" конфісковану квартиру, яка належить родині президента України Володимира Зеленського. Відомо, що нерухомість розташована на південному березі Криму, в Лівадії.

Про це йдеться на сайті "ГІС Торги".

Як пишуть окупанти, квартиру нібито "продали" на аукціоні за 44,3 млн рублів (це трохи менше пів мільйона доларів).

Російські пропагандистські ЗМІ також зазначають, що "стартова вартість" квартири Зеленського була оголошена аукціонерами в розмірі 24,6 млн рублів.

Загальна площа квартири – 119,5 кв. м.

Аукціон з "продажу" нерухомості нібито відбувся 30 жовтня в форматі онлайн на порталі "ГІС Торги".

Переможцем торгів стала Ольга Липовецька, яка "запропонувала" за пентхаус у селищі Лівадія в окупованому Криму 44,356 мільйона рублів.

Що відомо про квартиру Олени Зеленської в Криму

Як ми зазначали раніше, на початку жовтня 2023 року на російському сайті "ГІС Торги" було виставлено квартиру родини президента Володимира Зеленського в Ялті. Тоді початкова ставка на майно складала понад 24,6 млн російських рублів (8,9 млн гривень).

Російські ЗМІ писали, що крок аукціону на торгах за житлоплощу 119,5 кв.м становить 1,2 млн рублів. Сам аукціон був запланований на 30 жовтня.

Відомо, що квартира української першої леді розташована в елітному житловому комплексі "Імператор" в Лівадії. Зеленська купила її ще у квітні 2013 року.

Скільки коштів Зеленська витрачає на прикраси

Як ми писали раніше, перша леді України найчастіше на офіційних і святкових заходах з'являється у підвісках та сережках відомого бренду Guzema Fine Jewelry. Ціни на ці прикраси стартують від 40 000 гривень.

Також полюбляє дружина президента стильні аксесуари. Зокрема, сумку американського бренду Staud, яку журналісти вперше помітили в гардеробі першої леді під час її поїздки до Брюсселю у 2019 році. Така сумочка коштує 295 доларів, тобто понад 10 тисяч гривень (вона квадратної форми кольору коньяку).

Раніше ми розповідали про те, як українські військові планують звільняти Кримський півострів від ворога. Також ми повідомляли про наслідки влучного удару по будівлі штабу Чорноморського флоту в Севастополі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.