Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Ідеальна "Барбі" для Путіна: хто така Катерина Мізуліна та що про неї говорять

У російського диктатора Володимира Путіна з'явилася нова коханка, про яку раніше не згадували в росЗМІ

Фото: Катерина Мізуліна/Telegram, Скріншот. Колаж: Pro Владу

Мізуліна - нова коханка Путіна

Фото: Катерина Мізуліна/Telegram, Скріншот. Колаж: Pro Владу

Новою пасією диктатора Путіна стала Катерина Мізуліна, яка є дочкою російського сенатора Олени Мізуліної. Нова обраниця президента має доволі цікаву біографію та весь час підтримує проросійські наративи.

Про це йдеться у матеріалі The Mirror.

Нова коханка Путіна

Катерина Мізуліна закінчила Школу східних та африканських дослідів Лондонського університету. Це сталося у 2004-му році. Крім того, тривалий час вона працювала перекладачем в офіційних російських делегаціях, тому неодноразово відвідувала Китай.

  • Мати – Олена Мізуліна, російський сенатор;
  • Батько – Михайло Мізулін, є одним із найкращих російських вчених.

Водночас, Мізуліна неодноразово робить гучні та брехливі заяви. Зокрема, одного разу вона сказала, що спочатку "ми очистимо Україну від нацистів та бандерівців, а потім займемося Google та Вікіпедією".

Російська правозахисниця Ольга Романова в інтерв'ю одному з українських телеканалів заявила, що "Ця Барбі (ред. – маючи на увазі Катерину Мізуліну) завжди йому дуже підходила".

Крім того, Романова порівняла Мізуліну з попередньою коханкою диктатора – Світланою Кривоногих.

Скандальний указ Путіна

Раніше диктатор Володимир Путін підписав скандальний указ, згідно з яким, українським дітям, що проживають на території Росії (тобто, яких вивезли від початку повномасштабної війни) буде присвоєно російське громадянство.

Насамперед, йдеться про дітей, яких було позбавлено батьківського піклування або ж про дітей сиріт. Водночас, на цей указ відреагував український омбудсмен Дмитро Лубінець. Він заявив, що такі дії диктатора можуть мати доволі серйозні наслідки.

"Ми розуміємо страшні наслідки таких дій, адже наступним кроком після отримання ними "громадянства" РФ буде усиновлення дітей вже як росіян, а за цим – зміна їхніх персональних даних. В один момент може так статися, що жодної української дитини в РФ не залишиться, адже всі вони упродовж наступних 3 місяців можуть стати росіянами", – заявив він.

Крім того, Лубінець зазначив, що він буде вживати певних заходів на міжнародній арені.

Також на цю ситуацію відреагували і в українському Міністерстві закордонних справ. Там заявили, що такі дії агресора в будь-якому випадку є неприпустимими.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, коли російський диктатор Володимир Путін може піти у відставку. Також ми повідомляли, що в Росії озвучили терміни війни проти України.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.