Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Без перевірки СБУ нікуди? Як Клопотенко готував для дружини Зеленського

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко розповів про те, як він готував для першої леді країни

Фото: Клопотенко/Facebook, Олена Зеленська/Facebook. Колаж: Pro Владу

Клопотенко розповів про зустріч з Зеленською

Фото: Клопотенко/Facebook, Олена Зеленська/Facebook. Колаж: Pro Владу

Дружина президента України Олена Зеленська неодноразово брала участь у різноманітних заходах. Зокрема, час від часу на таких форумах вона зустрічається з відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенко.

Про це сам кулінарний експерт розповів в інтерв'ю ТСН.

Клопотенко готував для Зеленської

Шеф-кухар Євген Клопотенко розповідає, що іноді під час форумів він зустрічається та спілкується з першою леді України Оленою Зеленською. При цьому, з самим президентом він не знайомий.

"Для Олени я готував, тільки коли ми їли й дегустували шкільне меню. І навіть коли готуєш шкільне меню, там приходить чотири служби безпеки, два санепідемлікарі з Держспоживслужби. Беруть мазки. Там, коротше, така... Ти не можеш просто людей погодувати. А зараз, після повномасштабного вторгнення, я навіть подарунки не зміг передати. Вони не приймають подарунків", – сказав Клопотенко під час інтерв'ю.

Також відомий кулінарний та ресторанний експерт зазначив, що одного разу він хотів передати Олені Зеленській банку варення, проте, йому в цьому відмовили.

Крім того, ресторатор додав, що під час зустрічей він обіймається з дружиною президента та зазначив, що вона його завжди підтримує.

Де Зеленська купляє подарунки

Раніше ми писали про те, що в інтерв'ю виданню BBC перша леді країни Олена Зеленська розповіла, де вона купує подарунки на новорічні свята.

Зокрема, Зеленська зазначила, що вона не має змоги придбати подарунки в магазинах, тому, активно шукає цікаві сюрпризи для близьких людей в інтернеті.

"Але на щастя, є інтернет-магазини, і тому я, чесно кажучи, дуже велику частину часу зараз проводжу скролячи стрічку й видивляючись, що я можу придбати як подарунки. Подарунки обов’язково будуть, але яким чином ми їх одне одному подаруємо я, на жаль, зараз не можу сказати", – зазначила дружина президента.

Крім того, вона додала, що точно не знає, чи вдасться втілити всі традиції, які зазвичай робить її родина під час різдвяних та новорічних свят, проте, одну з традицій точно вдасться виконати (маючи на увазі подарунки).

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що дружина президента Олена Зеленська розповіла про власне життя під час війни. Також ми повідомляли, що перша леді країни поділилася інформацією стосовно своїх обов'язків.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.