Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Складне завдання: Зеленська зізналась, де купуватиме подарунки на Різдво

Перша леді України Олена Зеленська каже, що не купуватиме подарунки у крамницях, адже зараз не має такої можливості

Фото: Instagram Олени Зеленської. Колаж: Pro Владу

Зеленська купляє подарунки в інтернет-магазинах

Фото: Instagram Олени Зеленської. Колаж: Pro Владу

Наближаються різдвяні та новорічні свята, які, на жаль, знову відбудуться в умовах повномасштабної війни з Росією. Настає час готувати подарунки рідним.

Перша леді Олена Зеленська в інтерв'ю британській службі BBC розповіла про родинні традиції на Різдво та про те, де купуватиме подарунки.

Дружина президента поділилась, що не купуватиме подарунки в магазині, адже зараз не має такої змоги. Проте, вона вже активно шукає цікавинки та сюрпризи в мережі інтернет.

Також перша леді України не знає, яким чином родині вдасться вручити один одному подарунки на свята.

Зеленська каже, що не знає, чи зможе її родина втілити у життя все, що звикла робити на Різдво. Але одну традицію сто відстотків виконають – даруватимуть один одному подарунки, у першу чергу дітям.

"Але на щастя, є інтернет-магазини, і тому я, чесно кажучи, дуже велику частину часу зараз проводжу скролячи стрічку й видивляючись, що я можу придбати як подарунки. Подарунки обов’язково будуть, але яким чином ми їх одне одному подаруємо я, на жаль, зараз не можу сказати", – сказала перша леді.

Зеленська розповіла про життя під час війни

Як ми зазначали вже раніше, перща леді запевнила, що її чоловік президент Володимир Зеленський дуже витривалий, коли перед ним є чітка мета. Станом на зараз, ця мета – перемога України у війні проти агресора.

Зеленська також розповіла про нову реальність свого життя:

  • із лідером України зараз вони живуть окрема, так як більшу частину свого часу Зеленський проводить у себе в Офісі;
  • подружжя має змогу бачитися кілька разів на тиждень. Під час цих зустрічей Зеленські стараються не обговорювати війну. Навпаки, вони фокусують увагу на сім’ї та спільних планах.

Перша леді запевнила, що повномасштабна війна змінила її чоловіка. Але, його внутрішня сила допомагає йому долати негаразди зараз. Наприклад, президент не відволікається на негативні емоції, коли бачить ціль. Завдяки цьому, він може сконцентруватися виключно на вирішенні проблеми. А долати стрес президенту допомагають заняття спортом, тобто фізичний виплеск негативних емоцій.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про обов’язки першої леді. Також ми писали, що Олена Зеленська розчулила розповіддю про романтичні стосунки доньки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.