Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Скандальні тендери продовжуються? Куди в Одесі хочуть витратити 42 мільйони гривень

Розповідаємо про ще один дивний тендер, який нещодавно оголосила Одеська міська адміністрація

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Тендер на ремонт вулиць в Одесі

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Фактично кожен день в системі державних закупівель з'являються нові оголошення про проведення тендерів. Деякі з них для звичайних українців здаються дуже дивними та викликаються серйозне невдоволення. Однією із лідерок по проведенню незрозумілих тендерів є Одеська область, а нещодавно там з'явилось чергове оголошення на серйозну суму.

Про це йдеться в системі державних закупівель Prozorro.

Що відомо про новий тендер

Нещодавно в системі державних закупівель Prozorro було опубліковано ще один тендер на дуже пристойну суму. Замовником знову виступило Управління дорожнього господарства Одеської міської ради. На цей раз там вирішили виділити 42 мільйони гривень на проведення ремонтних робіт на двох вулицях міста.

Мова йде про капітальний ремонт на вулиці Пересипській та вулиці Професора Каришковського (вони знаходяться на ділянках Балтської дороги). Також зазначимо, що проведення самого аукціону заплановано на 22 вересня, а переможець тендеру буде зобов'язаний виконати всі необхідні роботи до 31 грудня 2024-го року.

Додамо, що останнім часом в Одесі відбуваються протести проти проведення схожих тендерів.

Держкомпанія витратить близько 32 мільйонів на зйомки серіалів

Раніше ми писали про те, що нещодавно в системі державних закупівель з'явилось ще декілька неоднозначних тендерів. Замовником вкотре стала "Мультимедійна компанія іномовлення України", а самі кошти будуть виділені на зйомки декількох серіалів. Загальна сума буде складати близько 32 мільйонів гривень, а всього планується зняти 12 серіалів, які повинні бути завершені до кінця цього року. Також відзначимо, що, за словами представників компанії, нові серіали будуть розповідати про сімейне життя українців під час війни.

Додамо, що компанія "Мультимедійна платформа іномовлення України", до якої також належать два телеканали "FREEDOM" та "Дім", вже далеко не вперше витрачає такі кошти на зйомки серіалів. Раніше вони вже оголошували тендер на зйомку серіалу "Вглиб кролячої нори" загальна сума якого становить більше 30 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про скандальний тендер за участь брата помічниці народного депутата України Тищенка. Також ми повідомляли про тендер на ремонт мосту через річку Случ за півмільярда гривень.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.