Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Попросив не ображатися: мер Дніпра Філатов емоційно відреагував на мітинг "Гроші на ЗСУ"

У великих містах України щосуботи проходять мітинги, учасники яких вимагають перерозподілити бюджетні кошти на потреби ЗСУ

Фото: Facebook/Борис Філатов. Колаж: Pro Владу

Мер Дніпра відреагував на акцію "Гроші на ЗСУ"

Фото: Facebook/Борис Філатов. Колаж: Pro Владу

Мер Дніпра Борис Філатов, відомий своїми різкими висловлюваннями, не залишив без уваги міську акцію. Він у лайливій формі пояснив, що думає про учасників протесту.

Свій гнів він вилив на сторінці у соціальній мережі.

Насамперед, міський голова попросив не ображатися на його повідомлення. Після цього образив активістів нецензурними словами. За словами мера, всі ті, хто вийшов до будівлі міськради, "не мають до громадянського суспільства жодного стосунку".

"Пам'ятаєте, на чому кілька років тому я вертів "опозицію2? Так тепер це чекає і на вас. Бо я не лише людина – телефон. А й людина – вентилятор", – заявив мер.

Оскільки мітингарі вважають чиновника "злочинцем, корупціонером і колаборантом", він вирішив також похвалитися своїми заслугами.

"Я єдиний мер в Україні, на кого готували замах сепаратисти. Я єдиний мер в Україні, якого як "нациста" цитує в Раді безпеки ООН російський міністр Лавров", — зазначив Філатов.

Фото: Борис Філатов
Фото: Борис Філатов
Фото: Борис Філатов

Фото: Борис Філатов

Фото: Борис Філатов

Фото: Борис Філатов

Ситуація на фронті покращується

Раніше ми писали, що українська армія продовжує вести активні наступальні дії в південній частині нашої країни.

За даними, які були оприлюднені аналітиками ISW, наразі на лівому березі Херсонської області перебуває близько 300 українських військових, тобто один батальйон. Там повідомляють, що українські військові знаходяться в районі населеного пункту Кринки.

Також слід зазначити, що нещодавно російські джерела повідомили про те, що українські військові перекинули на лівий берег Херсонської області декілька одиниць броньованої техніки. Тому наразі Збройні сили України проводять набагато масштабніші операції з використанням легкого піхотного угруповання.

Крім того, аналітики Інституту вивчення війни ще раніше повідомляли, що російські так звані "воєнкори" 6 листопада поділилися знімком, на якому буцімто видно українську бронетехніку на гусеницях, що перевозила БМП.

Який "сюрприз" для ворога готують ЗСУ

Також ми наголошували, що український бригадний генерал розповів, яким чином ЗСУ хочуть "закріпити успіх" нещодавніх атак по військових об'єктах Росії. Про це розповів бригадний генерал Сергій Баранов.

Військовий каже, що атаки дронами-камікадзе "завдадуть чимало проблем" Росії. Це трапиться вже в найближчі кілька місяців. Відомо також, що під ударом опиняться різні області країни-терористики, а також тимчасово окупований Кримський півострів.

"Ми маємо намір отримати вигоду з досвіду, накопиченого нами за попередні роки, і використовувати безпілотники, щоб завдати нищівного удару по росіянах, коли бойові дії будуть набагато статичнішими", – сказав Баранов.

Також за інформацією бригадного генерала, ЗСУ такими новими атаками збираються "закріпити успіх", коли було влучено по військових об’єктах Криму та російських містах.

Нагадаємо, експерт перерахував ризики для ЗСУ. Також ми писали, що російська армія намагатиметься захопити всю територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.