Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Зрадника Киву знайшли мертвим – що відомо

Колишній народний депутат та любитель "руського миру" Ілля Кива був знайдений мертвим

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Киву знайшли мертвим

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Владу

Скандальний колишній народний депутат Ілля Кива неодноразово висловлювався проти України та брав участь в російських пропагандистських шоу. Тепер, з росЗМІ стало відомо, що екснардепа знайшли мертвим.

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Смерть Киви

Сьогодні, 6 грудня 2023-го року, в російських медіа почала поширюватися інформація про те, що колишнього народного депутата України, зрадника Іллю Киву було знайдено мертвим на території Московської області.

Згодом, за даними РБК-Україна, цю інформацію було підтверджено з неназваних джерел, адже зрадника Іллю Киву ліквідували представники Служби безпеки України. В джерелі цю подію називають "операцією СБУ".

Також в джерелах зазначають, що тіло Іллі Киви виявили на снігу з діркою в голову (зрадника було вбито зі стрілецької зброї) на території паркової зони готелю "Велич Country Club" у селі Супонєве на території Московської області.

Місце вбивства Киви
Місце вбивства Киви
Фото: Інтернет

Додамо, що представник ГУР МО Андрій Юсов, коментуючи ситуацію з Кивою сказав, що доля цього екснардепа чекає на всіх зрадників.

Також слід згадати, що раніше у своєму Telegram-каналі Кива писав: "якщо мене знайдуть мертвим і скажуть, що це чергове самогубство – не вірте, мене вбили".

Де жив Кива

Також слід зазначити, що журналісти Bihus Info дізналися, де мешкав екснардеп та зрадник Ілля Кива.

З розслідувань стало відомо, що Ілля Кива їздив на пропагандистські російські шоу зі сторони села Покровське, що знаходиться в Московській області. Водночас із численних відеозаписів Киви зрозуміло, що він їх знімав на території котеджного містечка Agalarov Estate, яке розташоване поруч з Покровськом.

Варто зазначити, що це котеджне містечко розташоване за 20 хвилин від місця, де було знайдено тіло мертвого екснардепа Іллі Киви.

Крім того, слід додати, що в листопаді 2023-го року Личаківський суд Львова оголосив вирок для колишнього нардепа та державного зрадника Іллі Киви. Йому присудили 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Відомо, що Киву звинувачували за трьома статтями, зокрема:

  • ч. 1 ст. 111 (державна зрада);
  • ст. 436 (публічні заклики до агресивної війни);
  • ч. 3. ст 109 (публічні висловлювання та закликали до повалення конституційного ладу і захоплення державної влади особою, яка є представником влади з використанням ЗМІ).

Варто згадати, що ще до початку повномасштабного вторгнення Кива втік до Росії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що нардеп Єфімов вирішив скласти мандат. Також ми повідомляли про скандальні заяви Мар'яни Безуглої.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.