Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Зрадник Царьов отримав поранення – що відомо про напад

Колишній народний депутат України, який втік до Росії отримав серйозне поранення у власному будинку

Фото: УНІАН

Царьова поранили

Фото: УНІАН

Ще декілька років назад Олег Царьов втік до Росії, де активно виступав проти України та підтримував інтереси Кремля, в тому числі і повномасштабне вторгнення. Однак, сьогодні, 27 жовтня стало відомо про те, що зрадник отримав поранення.

Розповідаємо, що сталося зі зрадником.

Напад на Царьова

Олег Царьов, який є колишній народним депутатом України та за сумісництвом державним зрадником 27 жовтня був поранений. Спочатку в мережі з'явилися чутки про те, що Царьов отримав ножове поранення. Принаймні, таку інформацію надав один з представників російської окупаційної адміністрації.

Згодом в мережі почала поширюватися інформація, що насправді у зрадника стріляли, отже, він отримав не ножове, а вогнепальне поранення.

Наразі, за інформацією пропагандистських ЗМІ, Олег Царьов знаходиться в лікарні, його стан здоров'я доволі "тяжкий". Також, за словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка – "перспективи" дуже хороші.

Зазначимо, що Царьов активно підтримував так звані "ДНР" та "ЛНР", а також проголошував себе "спікером" "Новоросії".

Депутат-зрадник виграв вибори на ТОТ

Раніше ми писали про те, що один з колишніх депутатів Херсонської обласної ради зумів взяти участь у виборах, які організували окупанти на тимчасово захоплених територіях.

Мова йде про депутата від "Слуги Народу" Юрія Ковальова, він, до слова, є братом іншого депутата Олексія Ковальова, який теж виявився зрадником.

Також слід додати, що важливу заяву щодо участі Юрія Ковальова у виборах на тимчасово окупованих територіях зробив представник партії "Слуга Народу" в Херсонській обласній раді.

"19 квітня 2023 року відбулося засідання фракції політичної партії "Слуга Народу" в Херсонській обласній раді VIII скликання, на якому було прийнято рішення про виключення з фракції депутатів Ковальова Юрія Івановича та Репілевського Данила Едуардовича", – зазначив очільник "Слуги Народу" в Херсонській ОВА.

Додамо, що вибори, які окупанти проводили на тимчасово окупованих територіях проводились зовсім незаконно, відповідно, вони не матимуть жодної юридичної сили, тому і не будуть визнані.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що представники Міністерства закордонних справ різко висловилися щодо виборів на окупованих територіях. Також ми повідомляли, що Олексій Данілов розповідав, для чого росіяни проводять вибори на ТОТ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.