Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Україна не поступиться територіями: Зеленський закликав Трампа оприлюднити свій мирний план

Президент України Володимир Зеленський дав коментар стосовно мирного плану експрезидента США Дональда Трампа

Фото: Володимир Зеленський/Facebook, Donald Trump/Facebook. Колаж: Pro Владу

Зеленський закликав Трампа оприлюднити мирний план

Фото: Володимир Зеленський/Facebook, Donald Trump/Facebook. Колаж: Pro Владу

Останнім часом про мир в Україні говорить все більше і більше політиків. Деякі з них вважають, що це можливо лише після перемоги України, однак інші думають, що наша держава повинна піти на поступки. Нещодавно президент України Володимир Зеленський закликав Дональда Трампа поділитися своїм варіантом вирішення конфлікту.

Про це він розповів в інтерв'ю Вольфу Бліцеру з CNN.

Що думає Зеленський з приводу мирного плану Трампа

Під час свого інтерв'ю Володимир Зеленський закликав колишнього очільника Білого дому поділитися своїм варіантом мирного плану, завдяки якому в Україні могла б закінчитися війна. Однак, водночас глава держави зазначив, що мирний план, який передбачає поступки щодо українських територій на користь окупантів, взагалі не може вважатися правильним варіантом вирішення конфлікту.

"Якщо ідея полягає в тому, щоб забрати частину нашої території й віддати Путіну, це не формула миру", — додав він.

Зазначимо, що Дональд Трамп за останній час зробив немало гучних висловлювань, які піддаються серйозній критиці. Зокрема, експрезидент США відмовився називати Володимира Путіна воєнним злочинцем, також він не зміг дати відповіді на питання, чи хоче перемоги України у війні.

Трамп зробив гучну заяву про війну в Україні

Раніше ми писали про те, що колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп зробив гучну заяву стосовно того, як можна було вирішити повномасштабну війну в Україні. На його думку, для досягнення миру наша держава повинна була піти на поступки Росії та віддати частину власних територій.

"Були певні частини, Крим та інші частини країни, де багато людей очікували, що це може статися. Ви могли укласти угоду. Тож вони могли укласти угоду там, де зараз є менша територія, ніж уже захопила Росією, чесно кажучи. І ви могли укласти угоду, тоді б ніхто не загинув. У них була б угода. У них була б країна Україна", сказав експрезидент США.

Також зазначимо, що Дональд Трамп зробив ще декілька висловлювань, які були дуже схожі на тези російської пропаганди. Зокрема, експрезидент США заявив, що контрнаступ Збройних сил нібито є "провальним". Крім того, він додав, що "про війну в Україні не говорять в новинах", а це нібито означає, що "Україна поступається".

Нагадаємо, раніше Ніколя Саркозі зробив абсурдну заяву щодо війни в Україні. Також ми писали, що Шольц висловився з приводу можливих переговорів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.