Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Скандальних заяв більше не буде? Безугла вийшла з партії "Слуга Народу"

Нардепка Мар'яна Безугла повідомила про свій вихід з правлячої партії "Слуга Народу"

Фото: Мар'яна Безугла/Facebook. Колаж: Pro Владу

Безугла покинула партію

Фото: Мар'яна Безугла/Facebook. Колаж: Pro Владу

Мар'яна Безугла неодноразово робила гучні заяви, що стосуються мобілізації в Україні, а також декілька разів критикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Тепер стало відомо про її вихід з партії.

Про це Мар'яна Безугла написала в своєму Telegram-каналі.

Безугла виходить з партії

12 січня в своєму Telegram-каналі народна депутатка України Мар'яна Безугла повідомила, що партія "Слуга Народу" прийняла заяву про вихід з фракції.

"Мої заяви на вихід з партії та фракції Слуга Народу" офіційно прийняли", – написала Мар'яна Безугла.

Також Безугла дала зрозуміти, що вже невдовзі вона може покинути комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідку.

Додамо, що Мар'яна Безугла неодноразово робила важливі заяви, які стосуються мобілізації в Україні. Зокрема, нардепка пропонували серйозні обмеження для ухилянтів, а також закликала прирівняти військову службу чоловіків та жінок в країні.

Що пропонувала Безугла

Раніше ми писали про те, що заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки запропонувала покарання для військовозобов'язаних чоловіків, які ухиляються від мобілізації. Зокрема, на думку Безуглої, таких осіб варто позбавляти найважливішого.

"Як ви ставитеся до того, щоб громадянам, які підлягають призову, але виїхали за кордон, дати термін на повернення, а у разі неповернення, позбавити громадянства/арештувати активи/інші обмеження? Цікава думка", – написала Безугла.

Також додамо, що Мар'яна Безугла раніше пропонувала дещо змінити правила проходження військової служби для чоловіків та жінок.

Нагадаємо, раніше ми писали про постанову щодо звільнення Мар'яни Безуглої з посади заступниці Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Також ми повідомляли, що таке публічна повістка.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.