Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Шанс для народів Кавказу? В розвідці пояснили, як вплине смерть Кадирова на ситуацію в РФ

Представник Головного управління розвідки України розповів, що може відбутися в Росії після смерті Рамзана Кадирова

Фото: DW на русском/Facebook, Андрій Юсов/Facebook. Колаж: Pro Владу

Юсов розповів, що буде в РФ після смерті Кадирова

Фото: DW на русском/Facebook, Андрій Юсов/Facebook. Колаж: Pro Владу

Останнім часом багато джерел розповсюджують інформацію про те, що лідер Чеченської республіки Рамзан Кадиров зараз знаходиться у дуже важкому стані. З цього приводу висловився представник Головного управління розвідки.

Про це Андрій Юсов розповів в ефірі національного телемарафону.

Як зміниться ситуація в Росії після смерті Кадирова

Представник ГУР розповів, що на цей момент лідер Чеченської республіки все ж живий, а інформація про його смерть поки що є неправдивою. Однак Юсов зазначив, що Кадиров знаходиться в дуже важкому стані.

"На жаль, дон. Поки живий дон. Немає підтвердження про смерть. Але його стан здоров'я важкий. І це вже впливає на політичні режими навколо його режиму і в цілому архітектури й безпеки режиму Путіна", – заявив Юсов.

Також представник Головного управління розвідки додав, що смерть Кадирова може стати доволі важливим фактором у боротьбі за незалежність Ічкерії. До того ж в такий момент можуть "прокинутися" не лише чеченці, а й інші народи Кавказу.

"Оскільки режим Кадирова глибоко дотаційний. І це все кошти із російського бюджету і не лише. Низка бізнесів, в тому числі на окупованих територіях і не лише. І за цю "спадщину" вже починається боротьба", – пояснив Юсов.

За словами розвідника, ця ситуація також серйозно вплине і на самого російського диктатора Володимира Путіна.

"Що стосується режиму Путіна, звичайно, це додатковий виклик. Тому що Кадиров — одна з таких фундаментальних основ режиму Путіна і персональна угода й багато в чому безпека або умовний спокій. Так, репресивний, терористичний. Але спокій у Чечені пов'язаний власне із прізвищем Кадирова", – додав ГУРівець.

Зазначимо, що раніше деякі видання розповідали про те, що Рамзан Кадиров має серйозні проблеми з нирками.

Що сказали в ГУР про кому Кадирова

Раніше ми писали про те, що у Головному управлінні розвідки України підтвердили інформацію про те, що глава Чечні Рамзан Кадиров знаходиться у комі.

"Так, справді, є інформація, що військовий злочинець Кадиров перебуває у важкому стані — хвороби, які були, загострились і спричинили до такого важкого стану", – сказав Юсов.

Крім того, там заявили про те, що хвороба Кадирова ніяк не пов'язана з пораненням.

"Інформація підтверджується з різних джерел у медичних та політичних колах. Мова йде не про поранення. Інші деталі потребують додаткових уточнень", – додав представник розвідки.

Також в Мережі активно поширюється інформація про те, що Рамзана Кадирова планують перевести на лікування за кордон, зокрема, мова йде про ОАЕ.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Росія хоче отримати боєприпаси від КНДР. Також ми повідомляли, яку заяву зробив Саркозі щодо війни в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.