Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Олег Винник повернеться в Україну, попри війну – блогер розкрив план "воскресіння" співака

Мережею стала поширюватися інформація про те, що співак Олег Винник, який з початку повномасштабного вторгнення перебуває за кордоном, повернеться в Україну

Фото: Facebook/Олег Вінник. Колаж: Pro Війну

Олег Вінник збирається повернутися в Україну

Фото: Facebook/Олег Вінник. Колаж: Pro Війну

В Інтернеті з’явилися чутки, що Олег Вінник все ж таки повернеться на сцену, оскільки у співака закінчились гроші, а в Україні він має чимало слухачів, які заплатять йому за концерт. Його команда вже почала готувати план повернення.

Про це розповів блогер Богдан Беспалов на платформі Youtube.

З його слів, привернути прихильність українців після втечі до Німеччини без пояснення причин майже нереально. Тому початку співак спочатку організує європейський тур – буде виступати перед українськими біженцями під соусом благодійності.

"Тому зараз Олег Винник, маючи великі фінансові проблеми, з оновленим складом своєї команди ламає голову, як саме він може оголосити європейський тур і виступити за кордоном, заробляти грошенята для свого красивого життя за рахунок українських біженців-вовчиць. Все це буде під соусом допомоги Збройним силам України. Адже у Винника є "благодійний фонд", через який нібито буде надаватися допомога", – поділився блогер.

Однак, якщо схема з поверненням не вийде, Вінник залишиться співати для українців з європейської сцени. Також блогер застеріг, що така "благодійність" є дуже оманливою.

"Якщо раптом Винник анонсує європейський тур, ви маєте розуміти, що ви йдете не допомагати ЗСУ, а ви йдете на концерт до людини, у якої досить егоїстична позиція бути там, де гроші", — каже Беспалов.

Фаріон знову потрапила у скандал

Раніше ми писали, що колишня народна депутатка України Ірина Фаріон доволі часто стає фігуранткою серйозних скандалів.

Українська мовознавиця Ірина Фаріон отримала на електронну пошту повідомлення від жителя тимчасово окупованого півострова, який підтримав думку екснардепки щодо української мови у лавах ЗСУ.

"Добрий день, Ірино Дмитрівно! Навіть не уявляю собі, як під час звільнення рідної Керчі я вийду на Чкалова і буду зустрічати українських воїнів, які будуть говорити кацапською. Звідки я буду знати, що це наші, а не москалі, які вбралися в українську військову форму. Або в Сімферополі (де я зараз навчаюся на 1 курсі української філології), не уявляю собі, як на Київській буду чути від наших воїнів язик окупації....", – написав хлопець.

Однак, Ірина Фаріон поділилися в соціальних мережах цим повідомленням, навіть не заблюривши особисті дані Максима.

Після цього, спецслужби ФСБ Росії затримали хлопця та опублікували в мережі відеозапис, в якому сам Максим розповідає про вищесказане.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українці висміяли наміри Олексія Арестовича балотуватися на наступних президентських виборах. Також ми повідомляли, як проводить час донька скандального нардепа Добкіна.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.