Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Новий указ Путіна: диктатор присвоїв українським дітям російське громадянство

Нещодавно президент Росії Володимир Путін видав черговий указ, на цей раз він стосується українських дітей

Фото: Скріншот, Pexels. Колаж: Pro Владу

Новий указ Путіна

Фото: Скріншот, Pexels. Колаж: Pro Владу

За час повномасштабної війни на територію Росії було вивезено тисячі українських дітей. Однак, в зв'язку з рішенням Путіна вже невдовзі ці діти можуть отримати російське громадянство.

Про це повідомив омбудсмен Дмитро Лубінець.

Новий указ Путіна

Російський президент Володимир Путін видав новий указ, який стосується надання російського громадянства українським дітям. За словами омбудсмена, такий указ може мати дуже страшні наслідки.

Лубінець зазначив, що в документі йдеться про те, що діти-сироти або ж діти, які залишилися без батьківського піклування (мова йде про дітей з громадянством України) можуть отримати російське громадянство за особистим рішенням президента Росії.

"Ми розуміємо страшні наслідки таких дій, адже наступним кроком після отримання ними "громадянства" РФ буде усиновлення дітей вже як росіян, а за цим – зміна їхніх персональних даних. В один момент може так статися, що жодної української дитини в РФ не залишиться, адже всі вони упродовж наступних 3 місяців можуть стати росіянами", – додав омбудсмен.

Також Лубінець зазначив, що з огляду на цей указ він буде вживати всіх необхідних заходів не лише на українській, а й на міжнародній арені.

Коли Путін може піти у відставку

Раніше ми писали про те, що російський депутат Держдуми Ілля Пономарьов в ефірі одного з пропагандистських телеканалів розповів, коли президент Росії може піти у відставку.

З його слів, найважливішим фактором для цього є перемога у війні проти України, адже це буцімто допоможе зберегти репутацію російському диктатору. Також там вважають, що якщо Путіну вдасться змусити Україну домовлятися, то він буде в статусі тріумфатора.

Також Пономарьов додав, що Путін може піти у відставку нібито задля того, щоб уникнути проблем для себе, а також для своєї родини.

"У такому разі Путін, переконавшись у завершенні важливої місії, міг би піти у відставку, залишивши місце наступнику. І після цього тихо спокійно відійде до свого замку в Геленджику. А далі ось там умовний Патрушев продовжуватиме правити країною", – заявив російський депутат.

Також варто зазначити, що вже невдовзі в Росії повинні відбутися чергові президентські вибори.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін озвучив терміни війни проти України. Також ми повідомляли, коли можуть ліквідувати Путіна.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.