Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Кім Чен Ин прибув у Росію: чому його вважають найгіршим союзником для Путіна

Які плани диктатора з КНДР у РФ та чому він невдала кандидатура для партнерства

Фото: сайт Кремя. Колаж: Pro Владу.

Диктатори зустрінуться, щоб обговорити вигідні угоди для кожного з них

Фото: сайт Кремя. Колаж: Pro Владу.

Президент Росії Володимир Путін робить невдалий крок, намагаючись поліпшити відносини з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином. Він є найгіршим з можливих партнерів для Росії.

Про це заявив міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні виданню ANSA.

"Росія шукає підтримки, у тому числі військової, і союзників, і вона звернулася до найгіршого можливого партнера в особі Кім Чен Ина", – зазначив Таяні.

Він нагадав, що Північна Корея займає агресивну позицію в Індо-Тихоокеанському регіоні, а її постійні ракетні запуски та погрози засуджують у всьому світі.

"Росію ізольована, але вона намагається вийти з цієї ізоляції. Для вільного світу вона є агресивною силою. Китай також стурбований поведінкою Москви. Минулого тижня я попросив китайського міністра закордонних справ порадити Росії (дослухатися – ред.) до мудрих порад", – додав глава італійського МЗС.

Візит Кім Чен Ина до Росії

Сьогодні у Росії відбудеться зустріч лідера КНДР Кім Чен Ина з російським президентом Володимиром Путіним. Як повідомляють російські ЗМІ, він вже прибув на станцію Хасан у Приморському краї на своєму бронепоїзді.

Ким Чен Ин прибув у РФ
Ким Чен Ин прибув у РФ
Фото: Скриншот: Pro Владу

Зазначимо, що за 12 років перебування при владі північнокорейський диктатор усього лише сім разів покидав межі Північної Кореї. При цьому чотири з цих поїздок було здійснено до Китаю.

Чи будуть постачання зброї для Росії від КНДР

Як неодноразово розповідали американські чиновники, однією з тем для обговорення може стати передача зброї Росією КНДР. Зокрема, у цьому випадку РФ попросила би про постачання снарядів.

Сам Кім Чен Ин натомість бажає досягнути домовленості з Росією щодо постачання продовольства для населення своєї країни, яке голодує, поки північнокорейський диктатор витрачає неймовірні суми на програми з розробки ракетних та ядерних технологій.

Однак, за думкою українських експертів, навіть якщо домовленість буде досягнута і КНДР передасть зброю РФ – це не матиме значного впливу на перебіг російсько-української війни.

Стало відомо, коли помре російський диктатор

Політолог Валерій Соловей поділився даними з неназваних джерел, коли президент Росії може померти.

"Як тільки Путін помре – ми про це дізнаємося через кілька годин. Про це буде повідомлено...", – заявив він.

За словами експерта, офіційна інформація буде приховуватися, але вона з'явиться з інших, альтернативних джерел.

"Ми про це дізнаємося – тому що забагато інтересантів, і за межами Росії, і в самій Росії, щоб ця інформація стала надбанням громадськості... Це відбудеться до кінця осені...", – сказав політолог.

Зазначимо, що у свій час різні джерела не раз повідомляли про різні хвороби Путіна, серед яких був навіть рак. Проте у Кремлі завжди казали, що диктатор "абсолютно здоровий".

Раніше ми розповідали, яку абсурдну заяву стосовно Маска зробив Путін. Також повідомляли, які терміни закінчення війни назвав Борис Джонсон.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.