Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Путіну кінець? Стало відомо, коли помре російський диктатор

Експерт приголомшив заявою про терміни смерті очільника країни-агресора

Фото: сайт Кремля, Pexels. Колаж: Pro Владу.

Стало відомо, як скоро помре російський диктатор

Фото: сайт Кремля, Pexels. Колаж: Pro Владу.

Смерті диктатора Путіна чекає не лише вся Україна, а і весь світ. За своє життя під його керівництвом було вчинено багато злочинів, які принесли страждання мільйонам людей. Однак, з'явилася інформація, що невдовзі правлінню деспота прийде кінець унаслідок смерті останнього.

Про це політолог Валерій Соловей поділився в ефірі KhodorkovskyLive.

"Як тільки Путін помре – ми про це дізнаємося через кілька годин. Про це буде повідомлено...", – заявив він.

За словами експерта, офіційна інформація буде приховуватися, але вона з'явиться з інших, альтернативних джерел.

"Ми про це дізнаємося – тому що забагато інтересантів, і за межами Росії, і в самій Росії, щоб ця інформація стала надбанням громадськості... Це відбудеться до кінця осені...", – сказав політолог.

Інші думки щодо хвороб Путіна

Зазначимо, що у свій час різні джерела не раз повідомляли про різні хвороби Путіна, серед яких був навіть рак. Проте у Кремлі завжди казали, що диктатор "абсолютно здоровий".

У кінці серпня минулого року в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України було оголошено, що диктатор страждає на проблеми як морального, так і фізичного характеру. У ГУР стверджували, що у Путіна є психічні розлади, зокрема шизофренія.

У середині серпня цього року ЗМІ отримали інформацію, що самопочуття ватажка країни-агресора останнім часом значно погіршилося через тривалу хворобу.

Путін висловився щодо Ілона Маска

На тлі новини про можливе відключення мережі Starlink Маском на узбережжі Криму діючий президент РФ Володимир Путін зробив заяву, в якій похвалив американського мільярдера.

"Що стосується приватного бізнесу Ілона Маска. Він безумовно видатна людина, це треба визнати. Я думаю, це і визнають у всьому світі. Активний і талановитий бізнесмен. У нього багато чого виходить, зокрема за підтримки американської держави", – заявив диктатор.

Також він додав, що США, нібито не може претендувати на те, щоб навчати інших країн демократії, оскільки самі "далекі від цього".

Раніше ми повідомляли про те, що росіяни планують масштабну мобілізацію. Також писали, як ГУР вдалося повернути вишки Бойка біля берегів Криму.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.