Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Залужний поділився фото з дружиною – як відреагували українці

Колишній головнокомандувач Збройних сил України поділився у соцмережах світлиною зі своєю дружиною

Фото: Валерій Залужний/Facebook. Колаж: Pro Владу

Фото Залужних

Фото: Валерій Залужний/Facebook. Колаж: Pro Владу

Генерал Валерій Залужний поділився фото, де він разом зі своєю дружиною стоїть у військовій формі. Українці доволі позитивно відреагували на таку світлину генерала.

Про це йдеться на сторінці Залужного у Facebook.

Фото Залужного з дружиною

На сторінці Валерія Федоровича з'явилася світлина з його дружиною – Оленою Залужною. Фото за короткий проміжок набрало десятки тисяч лайків, а користувачі залишали сотні коментарів під постом генерала.

Зокрема, слід виділити такі слова:

  • "Кожен фініш – це по суті старт! Честь, шана та повага Вам, пане генерале!";
  • "Чудова сильна українська пара";
  • "Нарешті маємо позитивні емоції!!! Дуже приємно і дякуємо!";
  • "Наша гордість";
  • "Взірцева пара, надихаєте";
  • "Шановний Валерію Федоровичу! "Прийміть подяку від моєї сім'ї за нашу Свободу, що зберігається завдяки Вашому таланту та зусиллям. І прийміть нашу моральну підтримку! Я впевнений, що на Вашому Шляху – багато доброго корисного і потрібного для країни ще попереду".

Менш ніж за добу фото Валерія та Олени Залужних набрало більше 40 тисяч лайків та більш ніж 200 коментарів.

Які посади пропонували Залужному

Раніше ми писали про те, що 8 лютого 2024-го року за рішенням президента України Володимира Зеленського генерала Валерія Залужного було знято з посади головнокомандувача Збройних сила України.

Натомість, під час однієї з розмов, президент України запропонував генералу Валерію Залужному інші посади. Насамперед, Зеленський сказав генералу, що той може стати радником з питань модернізації війська. Проте, ексголовнокомандувач відмовився від цієї пропозиції.

Також, тривалий час розглядався варіантом, при якому Валерій Залужний міг би відправитися послом до Великобританії. Однак, в цьому питанні можуть виникнути певні труднощі, адже Залужний є військовим генералом, а на посаді посла може перебувати виключно цивільна особа.

Зазначимо, що під час перебування Залужного на посаді головнокомандувача Збройні сили досягли чималих успіхів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що президент України звільнив Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України. Також ми повідомляли, як українці відреагували на звільнення Валерія Федоровича з посади.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.