Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

У Мережі показали "бункер" Віталія Кіма – як облаштоване укриття (фото)

Український блогер показав, як насправді виглядає той самий "секретний" бункер очільника Миколаївщини

Фото: Віталій Кім/Facebook. Колаж: Pro Владу

"Бункер" Кіма

Фото: Віталій Кім/Facebook. Колаж: Pro Владу

Віталій Кім за час війни став одним з найпопулярніших українських політиків. Досить часто у ЗМІ з'являються доволі цікаві матеріали про очільника Миколаївської ОДА. Нещодавно блогер показав, як насправді виглядає бункер Кіма.

Про це йдеться на сторінці Артема Суріна в Instagram.

"Секретний" бункер Кіма

Український блогер Артем Сурін нещодавно побував на Миколаївщині та зустрівся з очільником області Віталієм Кімом. Згодом на сторінці Суріна з'явилися фото, на якому він разом з Віталієм Кімом позує. Перше фото Суріна зроблено в тому самому "секретному" бункері Кіма.

За інформацією з медіа, саме там відбуваються наради за участю президента України Володимира Зеленського, а також інших високопоставлених політиків та військових.

"Доброго ранку з українського Миколаєва! На першому фото – секретний "бункер" Віталія Кіма. Це буде журналістський ексклюзив у серії про місто-герой. А головним героєм міста є безумовно сам Кім. Додам від себе: та його команда", – йдеться у пості Суріна.

Зустріч Кіма та Суріна | Фото: Інтернет
Зустріч Кіма та Суріна | Фото: Інтернет
Зустріч Кіма та Суріна | Фото: Інтернет

Зустріч Кіма та Суріна

Фото: Інтернет

Зустріч Кіма та Суріна

Фото: Інтернет

Зустріч Кіма та Суріна

Фото: Інтернет

Також слід зазначити, що на другому фото Віталій Кім та Артем Сурін стоять на фоні російської техніки, що була знищена українськими військовими на півдні України.

Джамала в розшуку

Раніше ми писали про те, що за інформацією деяких російських медіа, відома співачка кримськотатарського походження Сусана Джамаладінова або більше відома під псевдонімом Джамала була оголошена в розшук.

Зокрема, така інформація з'явилася ще в жовтні 2023-го року в базі даних Міністерства внутрішніх справ Росії. Також слід зазначити, що вже у листопаді цього ж року Джамаладінову заочно заарештували в Росії. Саму співачку звинувачують в тому, що вона нібито поширює "фейки" про російську армію.

Варто згадати, що співачка Джамала активно підтримує інтереси України та виступає проти анексії Кримського півострову. Зокрема, у 2016 році Сусана Джамаладінова виграла конкурс Євробачення з піснею про депортацію кримських татар сталінським режимом.

Крім того, зазначимо, що рік назад співачці заборонили в'їзд на територію Росії на 50 років.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що проти колишнього радника голови Офісу президента Олексія Арестовича було відкрито кримінальне провадження. Також ми повідомляли, чому Олексій Арестович вирішив балотуватися на можливі президентські вибори.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.