Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Спростування не працюють: Маляр розповіла, чи є конфлікт між Зеленським і Залужним

Колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, якими є відносини між президентом Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Залужним

Фото: Головнокомандувач ЗСУ/Facebook, Володимир Зеленський/Facebook. Колаж: Pro Владу

Конфлікт Зеленського та Залужного

Фото: Головнокомандувач ЗСУ/Facebook, Володимир Зеленський/Facebook. Колаж: Pro Владу

В деяких медіа неодноразово з'являлася інформація про те, між Володимиром Зеленським та Валерієм Залужним виникав конфлікт. Однак, ці чутки з'являються в більшості з російських ЗМІ.

Про це розповіла колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Конфлікт між Зеленським та Залужним

Інформація про те, що в українському військово-політичному керівництві трапляються конфлікти поширюється в основному з російських медіа. До того ж, сама Ганна Маляр заявила, що всього їй вдалося зафіксувати чотири хвилі таких вкидів.

"Хвилю починають росіяни та підхоплює частина нашої опозиції… Будь-які розмови на цю тему сіють у частини населення сумніви. Ми інформаційно з цим впоралися свого часу. Але скільки б ми потім це не заперечували, все одно більше прочитають першу інформацію, що конфлікт є. Відповідно, ці спростування зазвичай не працюють", – зазначила колишня заступниця міністра оборони України.

Також вона додала, що для того, щоб всі навкруги розуміли, якими насправді є стосунки між українськими лідерами потрібно вести серйозну інформаційну політику. Тобто, Маляр розповідає, що для цього треба кожного дня показувати, що ці особи працюють разом та ухвалюють важливі рішення.

Крім того, Маляр дала відповіді і на інші важливі питання. Зокрема, вона прокоментувала відсутність ротації для бійців Збройних сил України.

Зеленський перерахував найнебезпечніші регіони України

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський під час одного зі своїх відеозвернень назвав українські регіони, які є найнебезпечнішими. Лідер держави зазначив, що через численні масовані удари росіян із використанням дронів та ракет наразі серйозна небезпека загрожує таким регіонам:

  • Чернігівська область;
  • Сумська область;
  • Херсонська область та місто Херсон;
  • Донецька область;
  • Запоріжжя;
  • Харків.

Також президент додав, що жителів населених пунктів цих регіонів повинні бути дуже уважними, а також в жодному разі не нехтувати правилами безпеки під час ракетних обстрілів росіян.

Раніше ми також писали про те, що Зеленський доручив розробити план дій під час злету МіГ-31К. Також ми писали, що президент привідкрив справжні дані про втрати українців на війні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.