Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Отруєння дружини Буданова: голова ГУР зробив важливу заяву

Очільник Головного управління розвідки України зробив серйозну заяву щодо отруєння його дружину

Фото: ELLE, Кирило Буданов/Facebook. Колаж: Pro Владу

Буданов висловився про отруєння дружиини

Фото: ELLE, Кирило Буданов/Facebook. Колаж: Pro Владу

Кирило Буданов заявив про те, що він знає, хто стоїть за отруєнням його дружини Маріанни Буданової. Також він натякнув на те, що невдовзі всі зможуть побачити відповідь на такі дії.

Про це він сказав під час інтерв'ю французькому виданню Liberation.

Отруєння дружини Буданова

Під час інтерв'ю Кирило Буданов розповів про те, в якому стані перебуває наразі його дружина та що відомо про цю ситуацію.

"Моїй дружині вже краще. Оскільки я не вживав отрути, мені важко сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів і, напевно, переживу ще багато. Я думаю, що найближчим часом ви побачите відповідні дії на російській території, і всі це зрозуміють", – сказав начальник Головного управління розвідки України.

Крім того, Буданова запитали, чи знає він про те, хто стоїть за отруєнням його дружину. Очільник розвідки у відповідь на це сказав "Звичайно, знаю".

Також, під час цього інтерв'ю Буданов зробив ще декілька важливих заяв. Зокрема, він висловився про ситуацію на фронті, заявивши, що наразі армія стикається з недостатньою кількістю снарядів та боєприпасів.

Отруєння дружини Буданова

Раніше представники Головного управління розвідки повідомили про отруєння дружини очільника української розвідки.

28 листопада 2023-го року в Мережі з'явилася інформація про те, що дружина начальника ГУР Маріанна Буданова потрапила до лікарні.

Це пов'язано із замахом, який скоїли на неї. Зокрема, Маріанну було отруєно важкими металами.

Водночас, співробітники Головного управління розвідки зазначили, що такі речовини в жодному разі не можуть використовуватися ні у побуті, ні у військовій справі. Тому, очевидно, що це було навмисне отруєння.

Крім того, ворог неодноразово намагався здійснювати замахи на самого очільника ГУР Міноборони Кирила Буданова. Однак, всі спроби ворога були безуспішними.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що очільник Головного управління розвідки неодноразово брав участь у бойових виходах. Також ми повідомляли, що Кирило Буданов зробив свій прогноз щодо закінчення війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.