Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Намагалися отруїти: дружина очільника ГУР Буданова опинилася в лікарні

В Мережі поширюється інформація про те, що дружина очільника Головного управління потрапила до лікарні

Фото: ELLE. Колаж: Pro Владу

Замах на дружину Буданова

Фото: ELLE. Колаж: Pro Владу

Ворог неодноразово намагався здійснити замахи на впливових українських військово-політичних діячів. Серед них був президент Зеленський, головнокомандувач Залужний та глава ГУР Буданов. Однак нещодавно з'явилася інформація про те, що замах було скоєно на дружину головного українського розвідника.

Про це представники ГУР розповіли виданню Бабель.

Замах на Маріанну Буданову

В Мережі поширюється інформація про те, що дружина начальника Головного управління розвідки України Кирила Буданова Маріанна Буданова наразі знаходиться в лікарні. Це пов'язано з тим, що на жінку, скоріш за все було скоєно замах, адже за деякими даними її отруїли важкими металами.

Представник Головного управління розвідки розповів, що такі речовини взагалі не використовують ні у військовій справі, ні у побуті, тому очевидно, що це була цілеспрямована спроба замаху на конкретну людину, а якщо точніше, то на Маріанну Буданову.

До того ж в розвідці повідомили, що неодноразово були здійснені спроби замаху і на очільника Головного управління розвідки України Кирила Буданова. Однак всі вони були безрезультатними.

Наразі відомо, що дружина головного розвідника країни проходить лікування.

Буданов та бойові виходи

Раніше ми писали про те, що очільник Головного управління розвідки розповів, що він особисто іноді бере участь у бойових виходах. Таку заяву військовий зробив під час інтерв'ю з журналістом Дмитром Комаровим.

Розвідник зазначив, що іноді його присутність у таких операціях є обов'язковою, адже саме таким чином вдається підбадьорити бійців. Однак Буданов зазначив, що "всім інколи буває страшно".

Також Комаров запитав про те, чи виправданий ризик втрати начальника української розвідки під час повномасштабної війни проти агресора. Очільник ГУР сказав, що це питання можна вважати лише риторичним.

Кирило Буданов заявив, що якщо під час операції вдалося здобути позитивний результат, тоді очевидно, що все було зроблено правильно. Однак у випадку, якщо позитивного результату немає, то значить були певні помилки, над якими слід працювати. У підсумку головний розвідник країни сказав: "Переможців не судять. Це давня мудрість, але вона правильна".

Нагадаємо, раніше боєць спецпідрозділу ГУР МО розповів, що Кирило Буданов під час повномасштабного вторгнення неодноразово брав участь у бойових виходах. Також ми повідомляли, що очільник ГУР дав свій прогноз щодо закінчення війни проти Росії.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.