Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Нові обмеження для російських ЗМІ — що відтепер не можна говорити про Зеленського

Російська влада ввела нові обмеження для своїх засобів масової інформації, вони стосуються матеріалів про президента України

Фото: Володимир Зеленський/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Владу

РосЗМІ заборонили називати Зеленського президентом

Фото: Володимир Зеленський/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Владу

Досить часто російська влада запроваджує нові заборони для засобів масової інформації. Нещодавно стало відомо про чергове "табу" для російських ЗМІ. Воно стосується Володимира Зеленського.

Про це повідомляє російське опозиційне видання "Холод".

Яке обмеження для росЗМІ запровадив Кремль

За даними джерела, російська влада заборонила своїм засобам масової інформації називати Володимира Зеленського президентом. Це формулювання тепер у РФ не бажано використовувати. На цей час відомо, що в першу чергу це стосується заголовків, однак невдовзі таке обмеження може торкнутися й текстових матеріалів.

Додамо, що російська влада рекомендує взагалі не називати посаду Володимира Зеленського, або ж просто замінювати її формулюванням "режим Зеленського". Зазначимо, що інформацію про такі нововведення отримало доволі багато російських видань, починаючи від ТАСС і закінчуючи "Рідовкою". Крім того, деякі співробітники цих ЗМІ були незадоволені такою інформацією, тому навіть погрожували звільненням.

Путін збирається залякувати українців взимку

Раніше ми також писали про те, що президент України Володимир Зеленський зробив заяву щодо того, чи планує російський диктатор Путін залякувати українців цієї зими. На думку глави держави, Путін очікує серйозного похолодання та після цього розпочне свій "ядерний шантаж". Зеленський вважає, що диктатор хоче робити такі висловлювання саме взимку, адже тоді доволі велика кількість людей має депресивні настрої. Також додамо, що в цей період можуть виникати проблеми з опаленням, тому Путін лише буде "підігрівати" ситуацію.

"Я вважаю, що він буде лякати. Я вважаю, що у нього нічого не залишається в його асортименті зброї. Він знищував людей, катував, перекривав Чорне море, залякував, окупував атомну станцію, Каховська наша дамба була зруйнована − він все використовував, різні кроки. І у нього не так багато є, чим може він залякувати", − сказав президент.

Зазначимо, що минулого року Путін також робив доволі багато висловлювань стосовно можливого застосування ядерної зброї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росіяни планують цієї зими знову бити по енергосистемі України. Також ми повідомляли, що одна з країн Євросоюзу може перестати давати допомогу Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.