Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Не страшна партія: Безуглу виключили зі "Слуги народу"

Після декількох спроб скандальну депутатку Мар’яну Безуглу все ж таки виключили з партії "Слуга народу"

Фото: ВРУ, Facebook/Мар'яна Безугла. Колаж: Pro Владу

Мар'яна Безугла вийшла з партії "Слуга народу"

Фото: ВРУ, Facebook/Мар'яна Безугла. Колаж: Pro Владу

Мар’яна Безугла декілька разів намагалася піти з посади заступниці голови Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Однак через брак голосів, їй це не вдавалося. Натомість нещодавно вона оголосила про офіційний вихід із партії.

Про це Безугла написала на своїй сторінці у соціальній мережі.

З її слів, голова партії Олена Шуляк задовольнила заяву на вихід із партії "Слуга народу". Таким чином, Безугла позбулася статусу:

  • члена Політичної ради партії;
  • голови Комітету національної безпеки та оборони в Раді;
  • члена Політичної ради Київського осередку;
  • відповідальної за офіс партії на Оболоні.

Колишня політикиня назвала свою партію "не страшною, де працює багато нормальних менеджерів, а серед партійців – сотні цікавих людей". Однак політична одиниця не враховувала пропозиції народної обраниці, зокрема:

  • змінити формат та позиціювання партії;
  • розсекретити дані щодо військових членів партії;
  • приділити увагу ідейній складовій та ризикам регіонального колабораціонізму, а також корупції.

"Можна було б багато чого розвинути. І Шуляк не безнадійна. Але партія зараз існує за інерцією і без бажання керівництва розвиватися. Це відчувають і люди в регіонах, що не сприяє позитивній динаміці", — оцінила діяльність партії Безугла.

Водночас політикиня наголосила, що зробить все можливе для того, аби правди та свідомого ставало більше, а також продовжить підтримувати президента.

Декларація Безуглої

Раніше ми писали, що за даними реєстру декларацій, народна депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла задекларувала за 2022 рік дохід у розмірі 483,7 тисячі гривень. Єдиним джерелом доходів для неї була зарплата у Верховній Раді.

На банківських рахунках Безугла має 147,5 тисяч гривень, а готівкою зберігає 10 тисяч доларів.

У власності народної обраниці є квартира в Києві площею 75,1 квадратних метрів, яку вона отримала у спадок від батька у грудні 2019 року. Ціна квартири у декларації вказана у розмірі 164 тисячі гривень.

Крім того, Безугла з 1 лютого 2022 року орендує квартиру в Києві площею 44,8 квадратних метрів. Вартість оренди не вказана.

Безугла пояснила, звідки у неї квартира

У коментарі журналістам Безугла заявила, що квартира у Києві належить її батькові, який отримав її ще у 1941 році як учасник Другої світової війни. За її словами, низька вартість квартири у декларації обумовлена тим, що вона була оцінена за часів СРСР.

Раніше ми розповідали про те, що Безугла назвала прізвища депутатів, які перебувають на фронті. Крім того, ми писали, як відреагували українці на заклик Безуглої щодо мобілізації жінок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.