Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Микола Тищенко розлучається з дружиною: в чому причина

Український політик та ресторатор Микола Тищенко вирішив розлучитися зі своєю дружиною

Фото: Микола Тищенко, Колаж: Pro Війну

Тищенко розлучається: що відомо

Фото: Микола Тищенко, Колаж: Pro Війну

Пара несподівано вирішила припинити шлюб. До того ж позивачами стали обоє з подружжя.

Про це повідомляє Telegram-канал Інсайдер UA.

Відповідне провадження 20 листопада відкрив Оболонський райсуд, при цьому жодних натяків на розлучення не було. Ймовірно, Тищенко, як депутат, готується подавати декларацію про доходи і витрати на широкий загал.

За що родич помічниці Тищенка отримає 6 мільйонів

Раніше ми писали про черговий незрозумілий тендер, який недавно з'явився в системі державних закупівель Prozorro.

Останнім часом в Україні з'являється дуже багато тендерів, кошти з яких виділяються на різноманітні проєкти. Частина з таких проєктів викликає питання у багатьох українців. Нещодавно в системі держзакупівель з'явився схожий тендер, в якому участь взяв брат помічниці скандального нардепа.

Нещодавно в системі державних закупівель Prozorro було опубліковано тендер від Державної установи "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України". Суть тендеру полягала в тому, що виділені кошти повинні піти на закупівлю захищених камер Ricoh WG-80. Їх Нацполіція вирішила закупити їх у бізнесмена Загиная, який є братом помічниці народного депутата Тищенка Юлії Загинай.

Відомо, що спочатку представники Нацполіції були готові заплатити за камери 6,813 млн гривень, але сам Загинай скинув ціну, тому їхня загальна вартість складатиме 6,778 млн гривень, тобто 30 тис. гривень за одну камеру (всього планують закупити 300 штук). Однак, така сума все одно перевищує справжню ринкову вартість цього обладнання на 2,5 млн гривень.

Зазначимо, що Юлія Загинай — це помічниця народного депутата Тищенка, яка активно намагається будувати власну політичну кар'єру в Україні. Зокрема, відомо, що вона брала участь у виборах до Київської міськради від правлячої партії.

Тищенка виганяють зі "Слуги народу" через скандальне відрядження

Також ми зазначали, що народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко їздив у відрядження у Таїланд, де провів зустріч з громадянами України.

"Шановні громадяни України! Посольство запрошує вас на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання паном Миколою Тищенком для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд", – йдеться в повідомленні пресслужби посольства України у Таїланді.

Зазначимо, що про поїздку Тищенка в Таїланд стало відомо через кілька днів після того, як президент Володимир Зеленський заборонив чиновникам виїжджати з України під час воєнного стану. Єдиний виняток – службове відрядження.

Нагадаємо, як познайомились українські президенти зі своїми дружинами. Також ми повідомляли, чому повнолітні сини мера Львова не отримали повістки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.