Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Грає на руку Кремля? Маск розкритикував український контрнаступ

Розповідаємо про те, як Ілон Маск знову висловився стосовно контрнаступу Збройних сил України

Фото: Скриншот, УНІАН. Колаж: Pro Владу

Маск прокоментував контрнаступ ЗСУ

Фото: Скриншот, УНІАН. Колаж: Pro Владу

Нещодавно Ілон Маск "вляпався" в серйозний скандал через інформацію про відключення мережі Starlink в Криму. Тепер же відомий мільярдер зробив неоднозначну заяву стосовно контрнаступу Збройних сил України.

Про це він написав в коментарі до посту американського підприємця Девіда Сакса.

Як Маск прокоментував контрнаступ ЗСУ

Американський підприємець Девід Сакс у своєму аккаунті в соціальній мережі виклав пост з мапою бойових дій в Україні та підписав її "територіальні здобутки України в ході контрнаступу настільки мізерні, що їх ледь можна побачити на карті". З цього приводу також висловився й Ілон Маск, який вже неодноразово робив схожі заяви, через що потрапляв у скандали.

"Так багато смертей за так мало", — написав мільярдер під постом Девіда Сакса.

Додамо, що не так давно в Мережі активно поширювались інформація про те, що відомий бізнесмен Ілон Маск завадив українським бійцям провести успішну операцію на Кримському півострові.

Маск вимикав Starlink не тільки в Криму

Раніше ми писали про те, що відомий американський мільярдер Ілон Маск вимикав мережу Starlink не тільки на території Кримського півострова, а й на Донбасі. Тим самим бізнесмен завадив Збройним силам України провести військові операції.

Свої дії відомий мільярдер пояснює тим, що мережа Starlink повинна начебто працювати лише для оборони України, а не для наступу. Відповідно, Маск заявив, що деокупація власних територій не вважається захистом, тому Starlink там не може працювати.

Також додамо, що ситуацію стосовно вимкнення мережі на території Донецької та Луганської областей бізнесмен Ілон Маск знову прокоментував можливою "ескалацією конфлікту" у російсько-українській війні. Крім цього, слід зазначити, що з того моменту, відколи в Мережі з'явилась інформація щодо таких дій Ілона Маска, сам бізнесмен неодноразово намагався пояснити ці ситуації. В більшості випадків він шукає виправдання для себе.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ілон Маск вигадав нову причину, через яку він відмовився включити мережу Starlink на території Кримського півострову. Також ми повідомляли, що російський диктатор Володимир Путін похвалив американського мільярдера під час свого виступу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.