Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Вже розпочала підготовку: на які країни планує напасти Росія

Мережею давно поширюється інформація про те, що Росія не зупиниться, якщо окупує всю територію України

Фото: УНІАН, Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Де Путін планує розв'язати війну

Фото: УНІАН, Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Росія намагатиметься розв’язати війну у країнах Європейського Союзу. Країна-агресор вже розпочала підготовку.

Про це повідомив голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко в інтерв’ю "Інтерфакс-Україна".

"Наразі пріоритет – Молдова і країни Балтії: Литва, Латвія, Естонія: вся західна частина колишнього СРСР. Кремль уже розпочав таку роботу. Привід – порушення прав російськомовних (передусім Латвія, Естонія). Москва вже волає про утиски російськомовних у Балтії та право народів на самовизначення", – говорить Литвиненко.

Російські спецслужби, вислані з багатьох країн, не втрачають надії проникнути до ЄС. Вони таємно заповнюють своєю агентурою Південну Європу. Росіяни створюють бізнеси, НГО та інші організації, щоб мати ширший доступ до європейських урядів і суспільства.

Литвиненко зазначає, що це схоже на тактику, яку використовувала Росія під час Холодної війни. Тоді вона створювала мережі агентів у країнах Заходу, щоб підривати їхню демократію та розколювати їхнє суспільство.

Зеленський розповів, де Росія планує розв’язати війну

Раніше ми писали, що Зеленський назвав низку країн, де Путін має намір розпочати збройне вторгнення.

Росія має на меті розпалити війну ще в декількох країнах. Це їй потрібно для того, аби відвернути увагу цивілізованого світу від допомоги Україні.

лава держави зауважив, що Росія діє разом з Іраном на Близькому Сході, адже країна-терорист почала влаштовувати "вибухи". Крім того, Кремль розхитує ситуацію на Балканах, щоб одна держава воювала з іншою.

Таким чином, західні партери України допомагатимуть іншим країнам у війнах. Внаслідок цього, ми сильно програємо в отриманні зброї та розголосі подій в зоні бойових дій та на тимчасово окупованих територіях.

До всього, Росія також нагнітає ситуацію і в Молдові, аби усунути проєвропейський уряд. Також Москва кинула оком на Африку, там росіяни втручаються в ситуацію за допомогою ПВК "Вагнер", бойовиків якої тренують на території Білорусі.

Путін заявив, що США готуються до війни проти РФ та Китаю

Раніше ми писали, що російський диктатор назвав основний принцип свого правління: "Хочеш миру — готуйся до війни".

Він заявив, що США готові воювати із Росією та Китаєм. Проте країна-агресор також не залишиться осторонь.

"Ми всі готуємося до війни, ми всі готуємося, бо дотримуємося стародавнього принципу: хочеш миру – готуйся до війни. Але ми виходимо з того, що ми хочемо миру, але якщо вони хочуть воювати з Росією, то це зовсім інша війна", — повідомив Путін.

До того ж він прокоментував події в Ізраїлі. Путін заявив, що його "СВО" — це зовсім інше, ніж зараз відбувається на Близькому Сході. З його слів, війну в Україні та Ізраїлі порівнювати не можна.

Нагадаємо, в Росії вперше публічно визнали, хто постачав безпілотники для війни проти України. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.