Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Ми повинні вижити: Зеленський відповів, що чекає на Україну без допомоги США

Вже майже два роки Україна виборює своє право на незалежність у війні з Росією, однак без допомоги партнерів воювати з агресором буде важче

Фото: ОП, Pexels. Колаж: Pro Війну

Зеленський зробив заяву щодо допомоги США

Фото: ОП, Pexels. Колаж: Pro Війну

Сенат Сполучених Штатів припинив дебати щодо надання військової допомоги Україні. Однак, чи отримає Україна допомогу в 60 мільярдів доларів достеменно невідомо.

Президент України Володимир Зеленський прорахував всі можливі варіанти та розповів у інтерв'ю FOX News, що буде з Україною, у разі, якщо Америка відхилить надання допомоги.

Під час візиту на лінію фронту Зеленському поставили питання про можливі альтернативи у випадку, якщо США не будуть продовжувати надавати допомогу. Президент відзначив, що пошук альтернативного рішення буде вельми складним, але Україна не залишиться бездіяльною і шукатиме інші шляхи виходу з ситуації.

"Звісно, дуже складно знайти щось, ви знаєте, подібне. Звичайно, ми знайдемо, ми не залишимося на одному місці. Ми повинні вижити. Ми повинні знайти певні паралельні кроки або інші рішення, але, у будь-якому випадку, ви розумієте, що ця допомога є надзвичайно важливою", – наголосив Зеленський.

Очільник держави підкреслив важливість надання допомоги та визнав, що без неї українські солдати можуть значно постраждати, оскільки вони потребують реального оборонного щита та потужної артилерії для відстоювання.

Зеленський продовжує лягати на необхідності постачання допомоги від союзників, і зокрема, від США. З його слів, з належною підтримкою можна буде відтіснити сили президента РФ Володимира Путіна і сісти за стіл переговорів з "сильною рукою для гри".

Ілон Маск закликав відхилити допомогу для України

Раніше ми писали, що американський бізнесмен Ілон Маск висловив своє незадоволення рішенням припинити дебати Сенату США щодо надання військової допомоги Україні та закликав громадськість тиснути на сенаторів, щоб вони відмовилися від нової допомоги Україні.

Маск вважає, що фінансова допомога в розмірі 60 мільярдів доларів не допоможе Україні перемогти у війні проти Росії. На його переконання, нова зброя та техніка приведуть лише до подовження конфлікту, що негативно вплине на розвиток країни. Маск стверджує, що перемогти Путіна неможливо, адже за його програш у війні очікує розправа.

Він вказав на потребу обдуманих кроків тих, хто прагне змінити режим в Росії, зазначивши, що наступник Путіна може бути ще жорсткішим. Маск підкреслив, що його основною метою є припинення вогню з обох сторін конфлікту, і він висловлює сумніви щодо ефективності ідеї повалення Путіна.

Раніше ми писали про те, що польський президент розповів, що є "єдиною надією на перемогу" для України. Також ми повідомляли, що в МЗС України висловилися про ситуацію на фронті.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.