Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Житиме в "ГУРтожитку" — як українці відреагували на вступ Буданова до Острозької академії

Пропонуємо вам переглянути найкращі коментарі українців щодо інформація про те, що очільник Головного управління розвідки планує вступити до "Острозької академії"

Фото: Кирило Буданов/Facebook, Острозька академія/Facebook. Колаж: Pro Владу

Жарти про вступ Буданова до Острозької академії

Фото: Кирило Буданов/Facebook, Острозька академія/Facebook. Колаж: Pro Владу

Нещодавно в мережі з'явилась інформація про те, що діючий голова ГУР планує вступити до "Острозької академії". Українці з цього приводу не змогли промовчати та вигадали немало смішних жартів.

Ми зібрали для вас підбірку найкращих.

Що говорять українці з цього приводу

Після того, як в мережі почала поширюватися інформація про те, що очільник Головного управління розвідки МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов планує вступити до "Острозької академії", громадяни дали доволі багато комегтарів з цього приводу.

Більшість із них засновується на висловлюваннях розвідника. Зокрема, мова йде про ті моменти, коли Кирило Буданов не вважав за потрібне говорити в інтерв'ю ту чи іншу інформацію.

Підбірка жартів про вступ Буданова | Фото: Скриншот: Pro Владу
Підбірка жартів про вступ Буданова | Фото: Скриншот: Pro Владу
Підбірка жартів про вступ Буданова | Фото: Скриншот: Pro Владу

Підбірка жартів про вступ Буданова

Фото: Скриншот: Pro Владу

Підбірка жартів про вступ Буданова

Фото: Скриншот: Pro Владу

Підбірка жартів про вступ Буданова

Фото: Скриншот: Pro Владу

Додамо, що очільник ГУР генерал-лейтенант Буданов подав заяву на вступ до Національного університету "Острозька академія" за спеціальністю "Політологія", на даний момент він лідирує в рейтингу.

Що відомо про вступ Буданова

Нещодавно було оприлюднено списки вступників до аспірантури університету "Острозька академії", що знаходиться у Рівненській області. Головною несподіванкою стало те, що першим в рейтингу на спеціальність "Політологія" є очільник ГУР МО генерал-лейтенант Кирило Буданов. Також відомо, що розвідник обрав вечірню форму навчання в університеті.

"У зв'язку з тим, що академію закінчив Головнокомандувач (Валерій Залужний — ред.), дев'ять бойових генералів і командувач 30-ї армії, академія стала популярною. Тут є досить потужний молодий викладацький науковий склад і абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні", — зазначив ректор "Острозької академії" Ігор Пасічник.

Крім того, ректор університету також додав, що значною перевагою "Острозької академії" є те, що тут присутні такі спеціальності, як "Національна безпека" та "Політологія", адже вони тісно пов'язані з військовими справами.

Зазначимо, що списки, які були оприлюднені не свідчать про остаточне зарахування. Вони лише показують інформацію про те, кому вдалося пройти відбір до аспірантури Національного університету "Острозька академія".

Додамо, у 2007-му році Кирило Буданов закінчив Одеський інститут Сухопутних військ України

Раніше ми писали що голова ГУР отримав підвищення. Також ми розповідали про дружину Кирила Буданова.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.