Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Росія оголосила в розшук начальника ГУР Кирила Буданова – що відомо

Нещодавно стало відомо про те, що Міністерство внутрішніх справ ворожої країни оголосило в розшук очільника української розвідки

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Війну

Росія оголосила Буданова в розшук

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Війну

Кирило Буданов вже доволі тривалий час займає пост начальника ГУР Міноборони. За цей період під його командуванням було виконано чимало операцій. Однак росіянам не зовсім подобається діяльність Буданова, тому нещодавно його оголосили в розшук.

Про це йдеться в базі даних Міністерства внутрішніх справ Росії.

Розшук Буданова

На сайті МВС Росії в списку розшукуваних осіб нещодавно з'явився начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

В підставах для розшуку вказано, що Буданова шукають "по статті Кримінального кодексу", однак сама стаття не вказується.

Варто згадати, що у квітні 2023-го року Лефортовський районний суд Москви заочно заарештував голову української розвідки Кирила Буданова. Серед звинувачень, які приписують чинному начальнику ГУР МО:

  • вибухи на Кримському мосту;
  • "тероризм";
  • "незаконне використання зброї".

Крім того, слід згадати, що росіяни також оголосили очільника Головного управління розвідки Міноборони в міжнародний розшук.

Буданов та участь в операціях

Раніше ми писали про те, що очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, для чого він особисто бере участь в спецопераціях ГУР.

На думку Кирила Буданова, присутність керівника значно підбадьорює та мотивує бійців під час виконання своїх обов'язків.

"Іноді вона обов'язкова. Тому що всі ми люди. І всім інколи буває страшно. Іноді знаходжу варіанти, як це зробити", – зазначив начальник ГУР МО.

Також Кирило Буданов розповів, що питання щодо виправдання ризику втрати начальника розвідки можна вважати лише риторичним.

"Якщо це дало позитивний результат, значить це було зроблено правильно. Якщо результату позитивного не має, значить були помилки. Переможців не судять. Це давня мудрість, але вона правильна",– додав він.

Зазначимо, що про участь Буданов в спецопераціях ГУР МО стало відомо зі слів бійця підрозділу "Артан". Він заявив, що під час виконання одного із завдань Буданов сказав декілька слів по рації окупантам, після чого ті здалися в полон.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Буданов зробив свій прогноз щодо закінчення війни. Також ми повідомляли про деякі нововведення для покращення ситуації в країні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.