Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Майбутні вибори в Росії – чому Кремль стурбований ситуацією

Кремлівська влада глибоко стурбована ситуацією щодо майбутніх президентських виборів

Фото: Скріншот, Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Владу

В Росії переживають через вибори

Фото: Скріншот, Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Владу

В 2024-му році в Росії повинні відбутися президентські вибори, на яких головним кандидатом на перемогу, як і завжди вважається диктатор Володимир Путін. Однак, тепер в Росії виникли певні переживання щодо виборів.

Про це розповіли аналітики Інституту вивчення війни.

В Росії стурбовані виборами

Нещодавно Голова Центральної виборчої комісії Росії Елла Памфілова 21 листопада зробила важливу заяву, щодо виборів. Вона зазначила що деякі громадяни, які покинули країну вже нібито почали дискредитацію майбутніх президентських виборів.

Водночас, її заяви можуть свідчити про те, що російський уряд хоче придушувати фактично будь яке зовнішнє або ж внутрішнє втручання у вибори. Також слід додати, що в Кремлі планують припинити протести родичів мобілізованих, тому там вирішили просто виплатити їм кошти.

Також в джерелі йдеться про те, що російська влада вважає родичів мобілізованих осіб однією з головних загроз для диктатора Путіна на майбутніх виборах. Тому, їм будуть приділяти особливу увагу, зокрема, окрім виплат там ще розглянуть скарги цих осіб.

Однак, тут слід зазначити, що російський президент має загрозу з боку ветеранів, адже вони зовсім не підтримують диктатора.

Коли в Росії можуть оголосити тотальну мобілізацію

Раніше ми писали про те, що секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов зробив важливу заяву щодо того, коли Росія може оголосити тотальну мобілізацію на території своєї країни.

На думку українського політика це може відбутися вже навесні 2024-го року, проте, тільки після президентських виборів, на яких перемогу звичайно знову здобуде диктатор Володимир Путін.

Водночас, Данілов прокоментував західноєвропейські санкції, заявивши, що вони фактично не дали ніякого впливу на Росію, адже ворожа країна виявилася дуже стійкою до таких обмежень з боку союзників України.

Також Данілов зазначив що вибори президента Росії, які мають відбутися 17 березня 2024-го року стануть "знаковою" датою для окупантів, адже тоді у Путіна фактично будуть розв'язані руки і він зможе робити все, що заманеться.

Отже, якщо окупанти навесні проведуть масштабну мобілізацію по всій країні, то в України на підготовку є лише 3-4 місяці. Відповідно, за цей час партнери повинні надати необхідну допомогу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що в Росії мобілізують мігрантів, які отримують паспорти цієї країни. Також ми повідомляли, що за словами багатьох експертів, армія окупантів втратила свою боєзданість.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.